Clit likken borsten negerin

clit likken borsten negerin

Daarna bukte ik me en draaide Stephanie een kwart en schoof haar laatste kledingstukje naar beneden, waarna ze zich iets bukte en het zelf, samen met haar schoenen wegschopte. De bruine jongedame stond nu volledig naakt te zijn en met haar achterzijde naar ons toe, voor ons en ik moet zeggen, dat ik behalve mijzelf nog zelden zo'n mooie stevige billenpartij had gezien. Van de twee mooie natuurlijke welvingen ging er een even brede rugpartij naar haar schouders toe om over te gaan in een slanke nek en het hoofd met de halflange zwarte uitgekamde haren.

Naar onderen toe had het iets wijd staande meisje ons bij het bukken al verraden over een flinke bilnaad met grote zwarte poeperd, met daaronder goed zichtbare wijd uithangende schaamlippen te beschikken. Zachtjes leidde ik haar nu naar het bidet, waar ze zich languit op uitstrekte. Door de vorm ervan wees haar onderlichaam sterk afgerond naar boven, waardoor haar venusheuvel met het in een driehoek gehouden zwarte krulhaar pikant naar boven prijkte.

Ze bevond zich nu vrijwel recht onder een lamp, die naar lichtsterkte apart te regelen was en die ik nu op volle sterkte zette. Nu was ook haar kut goed zichtbaar geworden. Inderdaad had ze, zoals ze me al eerder had medegedeeld een wel erg groot geschapen exemplaar. Het geheel had inderdaad heel donkere grote uithangende schaamlippen, die beter schaamlappen genoemd konden worden. Ze hingen in een soort roosvormige omstrengeling tot flink onder haar liezen. Aan de bovenkant kwam onder Dick's en mijn blikken prominent een langzaam opstijvende bubbel naar buiten kijken.

Al snel bleek dit een enorme klit te zijn, die spoedig leek op de penis van een klein jongetje, zo groot als die was. Door deze clitoris heen was een klein gaatje gepierced, maar bevatte geen ornament, Ik had al een hele flinke klit, maar dit sloeg werkelijk alles wat ik tot nu toe bij andere vrouwen gezien had. Stephanie had zeker niet gelogen, toen ze haar zelfbeschrijving aan mij had gemaild. Dick had inmiddels al haar schaamhaarplekken ingezeept met scheerschuim en begon haar kutharen voorzichtig weg te scheren, terwijl hij haar verduidelijkte, dat wij allebei van onderen al volledig kaal waren.

Stephanie liet hem begaan. Dick was heel ervaren in het natscheren; verschillende keren hadden we beiden al eens een kick gekregen als hij mijn venusheuvel scheerde en ik zijn onderbuik en balzakken en voorzichtig manoeuvreerde hij ook nu weer over de schaamstreek van het meisje, langzaam langs haar clitoris om die niet te beschadigen en voorts langs haar schaamlippen.

Toen hij klaar was spoelde ik de restanten van zijn schaapscheerderskunst met de douchestraal weg en droogde haar prettig en zachtjes af. Het leek alsof ze een kick had gekregen, want toen ze overeind kwam had ze wel een heel erg gelukkige blik in haar ogen en een onheilspellende grijns om haar lippen, terwijl ze mij een beetje zachtjes over mijn nog immer stijve tepelpunten begon te strelen.

Dick had inmiddels zijn scheergerei gereinigd en keek voldaan naar Stephanie's onderbuik met als beloning als het ware een herboren kut. Hij vroeg of we hem wilden volgen naar de slaapkamer en vroeg aan haar of ze midden op het grote ronde bed wilde gaan liggen.. In de slaapkamer aangekomen, keken Stephanie en ik elkaar in heel begrijpend aan en bevalen Dick, dat wij vanaf nu weer het initiatief zouden nemen en hij zelf dus maar midden op bed moest gaan liggen om naar onze daden te gaan kijken en ze ook mogelijk ondergaan.

Langzaam draaide Stephanie zich vervolgens naar mij en begon mij te strelen en te kussen en likken, beginnende bij mijn hoofd en eindigend onder bij mijn voeten, onderweg en passant mijn string uitdoend, zodat ik nu ook helemaal naakt was. Voorts begon ze met telkens twee vingers mijn tepels op te stijven en mijn borsten te kneden en moedigde mij aan bij haar hetzelfde te doen.

Nu ben ik niet bi, maar ik vond het wel eigenlijk best apart en op gegeven moment zelfs ook erg lekker om aan een andere vrouw, in dit geval zelfs een donkere vrouw te komen en ook nog eens haar bijzondere delen te mogen betasten. Op gegeven moment drukte zij ook nog haar onderlichaam tegen mij aan en omdat ze wat groter was dan ik voelde ik heel fijn haar knie in mijn kruis en grotje drukken, haar grote stevige klit tegen mijn navel en haar navelpiercing tegen de onderrand van mijn borsten aan schuren, hetgeen bij mij een speciaal gevoel teweeg bracht.

Ik voelde mijn tieten behoorlijk stijver worden en uit mijn kutje begonnen door de warme gevoelens van binnen uit de onvermijdelijke sapstromen op gang te komen.

Bij Stephanie gebeurde blijkbaar hetzelfde, want mijn buik werd steeds vochtiger. Als vanzelf gingen mijn handen naar haar grote kut en vonden er onder haar brede welving een grote drijfnatte gleuf, waar mijn hand als vanzelf in leek te verdwijnen. Tegelijk greep ook zij in mijn neukapparaat en begon mijn kittelaar te masturberen. Al die tijd had Dick met plezier naar ons geflikflooi liggen kijken en toen wij steeds meer begonnen te vorderen in het voorspel, vroeg hij ons of het niet eens tijd werd ook op het bed te gaan liggen.

Langzaam kropen we via het voeteneinde naar Dick, die precies midden op het ronde bed lag. Tenslotte zaten we op handen en voeten naast hem en begonnen gelijktijdig door zijn pantalon heen in zijn lul te grijpen. Samen voelden we, dat het gevaarte weer op volle sterkte begon te verstijven en voorzichtig maakte Nathalie zijn broeksriem los.

Samen begonnen we zijn broek naar beneden te trekken en namen in die beweging ook zijn boxershort mee naar onderen. Heel langzaam kwam ook de kop van zijn lul tevoorschijn, waar vrijwel direct uit het pisgaatje een beetje neukvocht tevoorschijn sprong De spanning steeg letterlijk per seconde.

Hoe meer lengte er tevoorschijn kwam, hoe verder Nathalie's mond openging van verbazing. Ik kon niet nalaten nog even de voorhuid van het apparaat omlaag te schuiven, om zo nog een beter beeld op ons netvlies te krijgen van de schoonheid van deze geweldige penis. Toen de broek helemaal uit was, maakte Nathalie kleine vreugdegeluidjes van plezier en vertelde erna, dat dit toch wel het gene was, waar ze al een tijdje intens naar gehunkerd had.

Even lagen we met z'n drieën van het grootse uitzicht te genieten. Dick ging even van het bed af naar de kamer en kwam terug met de glazen en de wijnfles en schonk nog eens even in. Al die tijd had de stijfheid van zijn leuter geen krimp gegeven en stond nog steeds echt als een vlaggenstok fantastisch kaarsrecht overeind. Na een minuut of tien was er genoeg gedronken en begon het best spannend te worden, want Nathalie en ik wisten, wat er te gebeuren stond en allebei wachtten we of de ander de eerste zet zou doen.

Dick besloot het ijs te breken en kroop wat dichter naar Nathalie toe, die tussen hem en mij in lag. Hij legde zijn hand op haar buik bij haar navel met piercing en begon haar daar te strelen. Ik keek nu Nathalie aan en zei: Dick keek toe en ik werd er zichtbaar erg geil van om mij met het donkere meisje te zien zoenen. Met zijn hand ging Dick nu ook wat verder en streelde nu de borsten van Nathalie, die nu in volle glorie lagen geweldig te zijn. Ze had echt heel mooie FF borsten. Heel groot dus en perfect rond.

Ik hoorde een zuchtje aan haar ontsnappen toen hij speels in haar tepels kneep. Toen hij zijn hand daar wegnam werd de ruimte meteen geclaimd door mij. Ik begon, haar nog steeds intens zoenend te beklimmen tot bovenop haar en liet nu alle remmen los. Ik liet nu mijn handen over de grote borsten van Nathalie gaan, en andersom zag ik nu ook de handen van Dick van achteren om mijn borsten verschijnen om die te gaan strelen. Dick bleef toekijken hoe wij elkaar zoenden en aanraakten, en ondertussen liet hij ook de benen en billen van ons dames niet ongemoeid.

Wij vonden het nu eindelijk tijd worden om onze lippen van elkaar te halen. Ik zakte weer wat verder naar onderen en begon de weergaloze tieten van Nathalie opnieuw in mijn handen te nemen en begon er ook aan te likken. Dick begon erg verlangend naar het negerinnetje te kijken, dat met gesloten ogen steeds dieper begon te zuchten.

De handen van haar lagen op de heupen van mij en af en te zag ik een paar vingers richting mijn kut verdwijnen. Blijkbaar wilde ze erin, maar omdat mijn lekkere billen half in de lucht hingen kon ze er net niet bij. Dick ging dus nu achter ons tweeën zitten en begon de billen en het kontgaatje van mij te likken en probeerde er ook zachtjes in te bijten, hetgeen natuurlijk niet lukte.

Met mijn handen pakte ik die van Nathalie en een tikkeltje naar voren schuivend leidde ik die naar mijn kut, zodat ze deze weer helem! Even later begon ze mijn klit onder handen te nemen, maar al spoedig duwde ze mij nu op mijn rug en kroop nu op mij, terwijl ze me heftig begon te tongzoenen.

Dick ging weer naast ons liggen en zag de grote tieten van Nathalie geil naar benenden hangen en precies op de borsten van mij steunen. Dit moet er voor hem echt geweldig uitgezien hebben Met zijn rechterhand streelde hij de rug van Nathalie om daarna af te glijden naar haar van ons beider kutvocht zwetende en glimmende billen.

Inmiddels had Nathalie haar mond om een tepel van één van mijn tieten gesloten en begon er op te sabbelen. Dick kneedde op dat moment net haar zachte billen. Ze had een lekkere soepele kont, die een grote tegenstelling vormde tot mijn redelijk harde stevige billen Ze had gewoon heerlijk zachte billen. Plagerig liet hij af en toe een vinger door haar bilspleet glijden, en omdat ze op haar knieën iets lager zat om met haar mond bij de tieten van mij te komen stak haar kontje een beetje in de lucht.

Hierdoor kon hij goed bij haar forse schaamlippen en iedere keer liet hij het tot een zachte aanraking komen. Elke keer wanneer dat hij dat deed, hoorde ik Nathalie zachtjes kreunen. Na een tijdje zo bezig te zijn geweest liet ook ik mijn handen naar haar achterwerk gaan om er even een tijdje mee te spelen. Ik liet mijn handen tegelijk ook over haar poepgaatje glijden, wat een nog diepere kreun ten gevolge had.

Dick boog zich voorover naar het gezicht van Nathalie en begon haar te kussen, terwijl hij haar tegelijk langzaam van mij afrok en haar naast zich neer legde. Ze was inmiddels al abnormaal geil, want dat was duidelijk te merken aan haar sensuele manier van zoenen. Af en toe beet ze zachtjes in zijn onderlip en hij beantwoordde haar plagerige gebijt door ook zachtjes in haar lip te bijten.

Hierna draaide Dick haar op haar buik. Ík begreep, dat Dick's piemel inmiddels ook op topspanning van geilheid moest zijn gekomen, na zo'n lange wachttijd en ik besloot hem een tijdje z'n gang te laten gaan en bekeek hen dus rustig op mijn zij liggend, nieuwsgierig hetgeen er zich voor mijn neus zou gaan afspelen.

Zij en ik hadden zich dus al heel erg geil voor hem klaargemaakt. Stephanie lag nu dus plat op haar buik met haar benen wijd en was zo te zien en te horen helemaal klaar voor!

Haar dikke tieten raakten nog lange tijd het bed toen ze zich langzaam oprichtte en haar kontje in de lucht stak. Dick boog zich er nu naar toe en begon haar te zoenen op haar billen, en net als bij mij beet hij af en toe zachtjes in haar lekkere vlees, hetgeen nu wel lukte. Langzaam ging hij verder naar beneden zodat hem ook een blik werd gegund op de wijd openhangende poes van Nathalie. Hij raakte nu voor het eerst haar kutje echt goed aan door een hand vanaf haar knieholten tussen haar benen omhoog te laten gaan en hoe hoger hij kwam, hoe meer seksuele warmte hij zou moeten voelen en ik zag, dat zijn lul met tussenpozen met telkens een zwaai begon te kloppen.

Bij haar spleetje aangekomen begon zich tussen haar schaamlippen een extreem stroompje kutsappen te vormen, ten teken, dat ze daar nu heel erg nat was. Dick liet zijn hand een paar keer met rustige langzame halen tussen haar schaamlippen glijden om vervolgens het vocht aan zijn harde piemel af te vegen.

Toen hij goed nat was zette hij hem rustig tegen haar schaamlippen aan en liet hem een stukje naar binnen gaan. Nathalie vond het blijkbaar heel erg lekker, want ik hoorde haar zuchten en ze duwde haar kont nog verder naar achteren. Dick maakte met zijn apparaat nu enkele korte neukbewegingen en duwde hem op deze manier steeds verder naar binnen. Toen zijn piemel er ongeveer half in zat leek iets het zaakje tegen te houden. Dick liet hem daar even zitten en bewoog hem zachtjes heen hen weer.

Ik hoorde het kutje van het meisje bij deze beweging soppen en ik kon me bijna niet meer inhouden om weer mee te gaan doen. Het liefst zou ik haar nu willen beffen, maar ik hield me in bedwang. Dick haalde zijn staaf nu uit de kut en verzocht haar nu met opgetrokken knieën in spreidstand op haar rug te gaan liggen. Onder haar billen legde hij een kussen, zodat ik weer een optimaal uitzicht kreeg op haar ruimgeschapen liefdesgrot met de stijf opstaande clitoris. Ik kon ook al niet nalaten deze laatste in zijn mond te nemen en er hartstochtelijk op te zuigen.

Natahlie begon meteen wat ongecontroleerde bewegingen te maken. Dick ging nu op zijn knieën voor haar zitten en bracht zijn hoofd verder naar beneden in de richting van haar kruis. Het donkere schatje had meteen door wat hij wilde gaan doen en duwde haar onderbuik nog verder naar voren, waardoor haar haar natte kutje in een nog betere positie kwam om optimaal geneukt te worden. Eerst stak hij zijn tong uit en duwde die tussen haar nu ook heel wijd gespreid staande binnenste schaamlippen en bij de eerste aanraking zag ik een rilling door haar heen gaan.

Haar kutje moest wel erg heet en nat aanvoelen en ik zag de volle lippen uit elkaar wijken toen hij met mijn tong in haar spleetje likte. Hij pakte haar nu bij haar heupen vast en maakte met zijn tong lange halen over haar kutje, van net onder haar klit tot net op haar sterretje.

Ik hoorde haar steeds harder zuchten en ze drukte haar kont steeds verder naar achteren, zodat Dick op een gegeven moment met zijn hele gezicht tegen haar aan zat gedrukt.

Steeds enthousiaster ging hij haar likken en hij liet ook zijn vingers wat werk verrichten. Hij masseerde nu ook zachtjes de binnenkant van haar kutje terwijl hij haar bleef beffen. Af en toe liet hij zijn tong iets verder doorgaan en likte hij ook haar kontje wat steviger tot haaar poepert helemaal nat was, en wat iedere keer weer voor een rilling bij Nathalie zorgde. Na een tijdje begonnen de benen van haar erger te trillen. Ze was klaar aan het komen.

Ik hoorde haar nu erg diep zuchten en kreunen. Het kutje dat hij zojuist helemaal had opgewarmd lag nu klaar. Dick kromde zijn rug en duwde zijn nu enorme grote pik met purperrode kop tegen haar poesje aan. Onder een plotseling grote ingehouden stilte schoof Dick hem er in één grote zoef tot iets meer dan de helft in.

Ik ging nu naast Nathalie liggen en ik keek haar aan. Ze had een hemelse geile blik in haar ogen, glimlachte en leek op het grote moment te wachten. Ik boog me naar haar toe en begon haar te zoenen. Ze zoende erg lekker, haar warme tong voelde heerlijk aan in mijn mond. Tijdens deze zoen voelde ik één hand van Nathalie over mijn bovenlichaam naar beneden glijden.

Dick merkte dat ik niet te lang zo moest genieten omdat Nathalie anders te snel klaar zou komen en dat moest nog lang niet. Hij ging wat rechter op zitten en gebaarde mij te stoppen. Hij vond dat het nu tijd worden om de rest van zijn lul in Nathalie te laten verdwijnen.

Dick trok zijn gevaarte tot bijna uit haar kutje en drukte hem er langzaam weer naar binnen. Ze was nu hardstikke nat en ze moest wel heel erg heet aanvoelen. Dick liet zijn lul steeds iets verder naar binnen glijden totdat hij er weer even over de helft in zat. Hij liet hem even zo zitten en begon toen in een rustig tempo te neuken. Nathalie evenwel fluisterde Dick, maar mij nog wel hoorbaar toe, dat ze net als andere keren nog steeds niets tegen haar baarmoeder aan voelde komen en dat hij volgens haar nog veel dieper moest kunnen.

Even kwam er een soort ongeloof op Dick's gezicht, toen hij luid zei: Je kut was gewoon te diep voor hun kleine piemels. Jij bent in feite dus nog maagd en ik neem aan, dat ik nu steeds tegen je maagdenvlies aanzit". Even brak er een glimlach door op Nathalie's gezicht, toen ze zei: Ik wilde nu zeker haar lekkere tieten kneden en afleiden, als Dick aan haar ontmaagding zou beginnen.

Ik vond het best een heerlijk idee zo. Voor de zoveelste keer die avond voelde ik me een gelukkig mens.

Nathalie spreidde nu haar benen zo wijd mogelijk en keek eerst mij en toen Dick erg geil aan. Terwijl ik naar Nathalie keek liet Dick zijn lul nu weer op en neer heel langzaam in en uit het natte kutje van haar glijden, tot het weer niet verder ging. Dit ging van haar kant gepaard met alweer een diepe zucht. Ook nu liet Dick zijn lul even helemaal in haar zitten voordat hij een aanloop zou nemen om in ene keer door te stoten. De rollen waren dus even omgekeerd en ik begon ook weer aan de tepels van de borsten van Nathalie te zuigen.

Ik was door de nieuwe situatie zelf ook behoorlijk geil geworden, dat ik me zelf als het ware in moest houden en moest concentreren om niet klaar te komen. Nathalie trok op dat moment haar benen iets hoger op en maakte zich wat ronder en legde haar onderdanen boven op Dick's rug.

Instinctief had ze deze zeer natuurlijke stand als vanzelf aangenomen en het gaf hem daardoor de gelegenheid om mijn lid straks heel ver in haar te brengen. Hij had in het verleden al verschillende keren een jonge vrouw ontmaagd en dat was in de meeste gevallen nogal pijnlijk gegaan en tenslotte altijd gelukt, maar ik hoopte nu maar, dat het maagdenvlies van dit meisje op deze leeftijd niet te hard en te nauw zou zijn; dan bezorgde het haar tenminste niet zoveel pijn.

Nu begon Nathalie zachte woordjes te fluisteren. Dick waagde de sprong ogenblikkelijk na dit signaal en stootte na een kleine terugtrekking met grote kracht zijn harde paal in haar, om haar nu naar de uitgestelde ontmaagding snakkende kut te bevredigen.

Nathalie gaf een verschrikkelijk harde gil door de onmisken! Dick had daarop gerekend en greep haar nu met twee handen stevig vast. Allemachtig wat moest dat pijn doen en het meisje voelde nu dat er eindeloos veel meer vocht, dan in het begin begon weg te lopen tussen haar benen.

Ze moest nu zeker weten dat ze echt aan het neuken was. De pijn moest nu zienderogen afnemen, zeker toen Dick heel langzaam en voorzichtig met mijn lul op en neer ging en nu steeds dieper in haar ontmaagde kut doordrong. Hij begon nu ook harder en sneller te pompen. Nathalie's kreunen en haar geile geluiden werden nu ook weer steeds luider en ook ik liet me op dat gebied goed horen. Steeds maar door ramde hij opnieuw zijn lange dikke staaf in haar met vele geile sappen en bloed overlopende neukspleet om naar een gezamenlijk hoogtepunt te komen.

Het was tegelijk ook een fantastisch gezicht het blanke en zwarte lichaam ineen te zien smelten. Van spanning schoof ik bij mij al vanzelf mijn complete hand in mijn eigen kut Toen was het zover: Dick hield het niet meer en spoot de mij bekende stevige en nooit ophoudende straal dit keer de uitgewoonde kut van Nathalie in. Tegelijkertijd gaf ook zij weer, maar nu een nagenoeg ontaarde schreeuw, want ook zij had tegelijk met hem haar hoogtepunt bereikt.

Tegelijk voelde ook ik, met nog steeds één hand in mijn kut ook een hoogtepunt, daar ik tegelijk met hen spontaan was klaargekomen. Toen het ophield liet ik me uitgeput en met een heerlijk verzadigend en ontspannen gevoel achter op Dick's lichaam vallen, Dick, die haar op dat moment nog steeds innig en stevig omvatte. Nathalie krulde onmiddellijk haar benen nog steviger om zijn achterwerk.

Ze wilde die lekkere grote penis, die nog zoëven van haar een echte vrouw had gemaakt met nog niet uit de heerlijke en intense omstrengeling loslaten. Tegelijk voelde ik haar bekken bewegen totdat Dick's pik alweer een beetje begon te verslappen. Toen ik Dick losliet en me naast Nathalie vleide en ik haar aankeek zag ik twee paar lachende oogjes naar mij kijken. Ik lachte haar op mijn beurt ook toe en rolde op mijn zij tegen Nathalie aan en terwijl Dick zich uit haar terugtrok sloeg ik twee armen om haar heen.

Na een tijdje zo te hebben nagenoten zagen we, dat het inmiddels al vier uur in de nacht was en besloten we met zijn drieën naakt naast elkaar te gaan slapen.

Dick in het midden met zijn twee vrouwen aan zijn zijden. Toen ik de volgende morgen wakker werd, lag Dick nog heerlijk naast mij te slapen, maar was de plek van Nathalie leeg. Zachtjes om Dick niet wakker te maken liet ik mij van het grote bed glijden. Ik hoorde wat gerommel in de keuken en inderdaad vond ik haar daar bezig.

Ze had koffie gezet en enkele sandwiches gemaakt. Even genoot ik van deze aanblik, hetgeen ze bemerkte, want ze ging even opvallend staan met haar borsten en onderbuik vooruit wat bouwvallig naar mij toe gericht. Haar fantastisch mooie stevige vleesballen met grote tepels sprongen als het ware naar voren.

Wat een mooi gezicht was het om deze prachtige memmen zo voor me te zien. Ik merkte dat ik sterk opgewonden begon te worden. Het bloed joeg door mijn aderen en vulden mijn schaamlippen. Een diep geil gevoel begon van uit mijn onderbuik naar boven te borrelen. Ze kwam nu vlak bij mij staan en begon zacht mijn borsten te strelen, dan weer deed ze het even wat steviger.

Ze streelde mijn tepels en tepelhoven en kuste mijn tieten. Ook zoog Nathalie heerlijk mijn tepels nog harder stijf dan ze al waren. Ik voelde het tot diep in mijn hete kut. Langzaam maar zeker begon een sterk geil gevoel zich van mij meester te worden. Het begon me te bedwelmen deze geile hete lust. Zachtjes trok ik haar mee naar de zitkamer, waar we ons op de cahaise longue neerlegden. Nu kon ik me niet meer bewingen en streelde, zoende en zoog ook haar stevige zwarte tieten.

Ik merkte duidelijk dat deze vrouw nu ook weer zo heet was om het spel gewoon voort te zettten. Ze trok me als het ware overeind van gretigheid. Je kon het nu duidelijk aan haar ogen merken dat ze enorm opgewonden was. Dat beloofde alweer wat te worden dacht ik nog, maar Nathalie dook in haar tasje, dat nog steeds naast de bank stond en haalde er een enorm groot sieraad uit, dat ze aan haar inmiddels grote stijfstaande klit bevestigde.

Daar diende dus, dat plooitje voor in die geweldig grote gevoelsnobbel, die nu in een oogwenk werd omgevormd tot een soort vergrootte versierde "piercing". Het stond dan ook prachtig rechtop tegen haar prachtige stevige onderbuik en leek volmaakt van vorm en omdat het ook nog voorzien was van een paar prachtige edelstenen deed het mij naar adem snakken.

Mijn kut stond reeds in brand van verlangen om zo iets te ontvangen en smeekte al om een bevrijding. Mijn schaamlippen stonden ver open en waren enorm gezwollen. Mijn grote geile genotsknobbel was inmiddels ook duidelijk waarneembaar.

Ik streek even over mijn clit wat mij een stoot van geiligheid veroorzaakte. Nathalie lag al weer op bed en lachte mij opwindend toe. Ze strekte haar armen uit en ik dook op haar.

Onze monden vonden elkaar, onze tongen maakte een uitzinnige dans. Het viel me nu pas op dat ze forse borsten had. Ik zag ze in haar truitje heen en weer schudden. Ze droeg geen BH volgens mij. Raar dat het me nu pas opviel want haar borsten waren echt groot in vergelijking met het ranke postuur van het tengere meisje. Ik keek haar aan en wilde zeggen dat ik het eigenlijk alleen maar koud had maar voor dat ik wat kon zeggen zei de grote jongen: Weer kon ik het niet laten mijn ogen op haar borsten te richten, het meisje zag dat.

Het zonlicht scheen nu deels op haar borsten en ik kon nu goed zien dat ze geen BH droeg en dat haar borsten perfect gevormd waren: Dit werd mij gewoon gevraagd!! Mogen we daar even onder kijken? Vragen werden op mij afgevuurd. Dit was duidelijk een apart groepje. Ik vergat het college en stond daar maar een beetje.

Ik keek even naar mezelf, toen naar mijn publiek en zei: Ze stond een klein meterje van me af. Ze pakte haar kleine borstjes met haar handen. Ze masseerde ze op nam haar tepels tussen haar vingers. Vindt je mijn borsten mooi? Wil je ze zien? Ze klom over haar tafel heen. Ze ging voor me staan. Haar gezicht vlak voor de mijne.

We waren ongeveer even groot. Ze streelde mijn hals en haren. Met haar hand wreef ze over mijn blote schouders. Met haar nagel raakte ze een tepel. Weer ging er een rilling door me heen en voelde ik het kippevel op mijn borsten. Ik durfde niks te zeggen en liet haar haar gang gaan. Wel was ik inmiddels bloedgeil geworden. Nu greep ze mijn borsten vast!. Met beide handen kneedde ze mijn tieten. Eerst met het stof van mijn topje en BH ertussen, maar al snel kropen haar handen onder de stof door.

Ik keek haar strak en geil aan. Mij achterlatend terwijl mijn topje nog verder naar beneden geschoven was. Ze trok haar shirtje over haar hoofd uit. Haar puntborstjes schudde een beetje heen en weer en ik zag haar kleine harde roze tepeltjes. Vervolgens trok ze haar rokje omhoog en trok ze haar slipje uit. Deze werd naar 1 van de jongens gegooid. Toen deed ook haar mini spijkerrokje af.

Ik zag haar strakke blanke billen, haar kale kutje met een toefje lichtblond haar. Haar vrij grote en gladde gezwollen schaamlippen stonden een beetje uiteen. Het meisje sloeg haar armen om me heen en drukte zichzelf tegen me aan. Haar mond zocht mijn mond. Ik beantwoorde haar en stak mijn tong diep bij haar naar binnen. Ik voelde een hand van haar onder mijn rokje langs mijn liezen gaan. Mijn handen gleden over haar heupen naar haar slanke billen. Ik zag uit mijn ooghoek dat het andere meisje die ik eigenlijk het mooist vond, sterker nog; ik was enige minuten gelden acuut verliefd op haar geworden naar ons toekwam.

Ik keek haar recht in haar ogen aan. Ik zag nu dat ze een dunne rode broek droeg die mooi strak om haar kruisje, billen en heupen zat.

Naar onder liep de broek wijder. Ze maakte de touwtjes van haar zwarte overslagtruitje langzaam los. Ik zag eerst haar mooie buik tevoorschijn komen. Toen alle touwtjes los waren hield met haar handen het truitje om haar heen geslagen. Ze trok daarna sensueel en langzaam haar truitje open en ik zag in volle glorie haar majestueuze borsten.

Ze waren zo groot als ik hoopte dat ze waren. Wat waren ze mooi. Grote stijve tepels met een klein tepelhofje. Tepels die vrolijk schuin omhoog keken Volle borsten met een strak gespannen huid die geheel egaal was en een beetje leek te glimmen.

Het waren borsten die een beetje uit elkaar stonden, en een pietse gezakt waren maar tegelijkertijd ook fier recht vooruit stonden. Borsten die mij geil maakten. Na haar truitje gooide ze op de grond, schopte haar pumps uit en liet haar broek naar beneden vallen.

Met alleen een simpel rood stringetje aan stond ze voor me. Ze had een licht getinte huid. Ze was ietsje kleiner dan mij. Ik schat 1,70 m. Ze was slank en ze had vrij gespierde bovenbenen en armen. Ze had een smal, maar toch rond en vrouwelijk lichaam.

Ik reikte mijn hand naar haar uit en zij pakte deze. Ik trok haar naar me toe en gaf haar een tongzoen. Ik greep direct haar zware tieten en voelde met beide handen de volheid en hardheid van haar borsten.

Het andere meisje schoof haar hand onder mijn rokje en slipje en stak een vinger in mijn kut. Een heerlijk gevoel van geilheid golfde door mijn lichaam. Ik voelde mijn stoppen doorslaan. Ik liet de borsten van mijn godinnetje los en trok mijn stringetje uit terwijl het andere meisje mijn rokje omhoog hield. De twee meisjes gingen op hun knieen zitten en stopten hun hoofdjes onder mijn rokje.

Ik voelde een warme tong langs mijn dijen glijden en een warme tong in mijn bilsspleet. Ik zag de jongens kijken naar mij terwijl ik ondermijn rokje werd gelikt. Ik gooide het doorweekte slipje naar de jongens. De jongens stonde op kwamen naar me toe. Ik zag ze geil kijken en schoot in de lach. Ik rende dollend weg. Al snel hadden ze me te pakken. Ik voelde een hand om mijn middel en tegelijk onder mijn rokje verdwijnen. Hhmmm gromde ik in het oor van een van de jongens. Ik werd opgetild door de grote jongen met 1 hand vol op 1 van mijn borsten en de andere hand vol in mijn kruis.

Zo droeg hij me naar een tafel en ik werd op mijn rug op die tafel gelegd. Mijn topje rukte de andere jongen stuk en van mijn lichaam af. Mijn borsten lagen half uit mijn BH-tje. De grote jongen pakte me bij mijn heupen en draaide me op mijn buik. Ik werd door de dames onderworpen aan een grondige inspectie. De jongens pakte ieder een been en hielden mijn benen wijd. Mijn rokje werd omhoog geschoven. Hun handen gleden over mijn benen en kont. Mijn billen werden uit elkaar gedrukt en ik voelde een nagel over mijn sterretje schuren.

Ik voelde hoe ze mijn schaamlippen stevig uitelkaar trokken waardoor het roze binnenste van mijn doosje zichtbaar werd. Ze boog zich naar mijn hoofd en gaf me een zoen. Ik ging weer op mijn kont op de tafel zitten en ontkleedde me helemaal. De jongens kleedden zich ook uit. De kleine jongen had een aardige piemel maar die van de grotere jongen was zeer omvangrijk: Een lange dikke stam met een grote rode eikel.

Ik gaf tegelijk met de dames een gil. De jongen liep naar me toe en ik pakte zijn pik vast. Ik kon mijn hand er net aan omheen krijgen. Ik trok hem langzaam af en zag dat de jongen zijn ogen dicht deed.

Ik boog voorover en likte aan zijn pik en bewoog mijn tong rond zijn paarse eikel. Ik liet wat speeksel op zijn eikel glijden zodat deze mooi begon te glimmen. De dames hielpen me en likte zijn ballen.

Ik probeerde hem te pijpen en de pik zo diep mogelijk in me te nemen. Ik voelde de eikel tegen me huigje komen. Ik liet mijn tong langs zijn eikel flitsen en zoog daarna weer lekker stevig zijn paal naar binnen. De jongen begon opeens te trillen en spoot vrij onverwachts zijn lading zaad vol in mijn keel. Hij trok zich terug. Ik opende geil mijn mond en ik voelde een paar warme stralen mijn mond, wangen en neus komen. De meisjes namen om de beurt de piemel nog even in hun monden totdat het sperma was opgelikt.

Ze gingen met hun billen voor me staan en bogen zich ver naar voren. Twee ronde meisjes billen verschenen voor mijn ogen. Benen een beetje uiteen en ik kreeg een geil uitzicht op twee heerlijke sappige, glinsterende kutjes. Het andere kutje had gezwollen grote- en kleine kutlippen die geil uit elkaar stonden.

Ik zag het roze van haar binnenste. Haar kut was drijfnat en ik zag enkele sporen van geil wat langs haar benen naar beneden was gedropen. Haar clitoris liet zich nadrukkelijk zien en glom van het geil. Ik zoende beide kutjes en liet wat sperma achter. God wat een malse grotjes.

Ik zocht het kleinste clitje op en zoog zacht op die clit. Vervolgens likte ik met grote halen het tienerkutje. En zag dat het kutje begon te glimmen van de sappen die ze produceerde.

Haar gleufje werd ietje voller en mijn tong werd bijna automatisch naar binnen gezogen. Daarna zoog ik met kracht het grote, gezwollen clitje van het andere meisje tussen mijn boventanden en tong. Ik voelde haar sappen langs mijn kin stromen.

Tegelijkertijd voelde ik een vinger in mijn kut. Ook voelde ik zeker drie handen langs mijn dijen, billen en middel wrijven.

Ik stond in vuur en vlam! Ik voelde dat een tweede vinger bij me naar binnen ging. Toen begonnen de vingers me rustig te neuken. Ik holde mijn ruk nog meer en drukte mijn kontje omhoog. Mijn benen zette ik nog ietsje wijder uiteen en mijn knieen trok ik iets naar voren zodat mijnkontje nog meer naar achteren wees.

Dit moedigde de jongen zeker aan. Ik voelde een tong langs mijn gezwollen clit glijden. Mijn billen werden stevig gemasseerd en uitelkaar geduwd. Tegelijkertijd gingen vingers per drie of vier in- en uit mijn kletsnatte doos. Ik werd plots opgetild. Ik stond nu weer met mijn benen op de grond. Met mijn benen bijelkaar en mijn kont naar achteren. Mijn ellebogen leunde op de tafel en mijn borsten lagen ook op de tafel. Nu gaan ze me neuken, dacht ik. Weer voelde ik iets tegen mijn grotje drukken.

Het was de pik van de jongere jongen. Hij bleef eerst een tijdje met zijn eikel langs mijn lipjes en clit glijden. Ik dacht dat ik gek werd. Ik was al lang niet meer geneukt en kon niet wachten om door een harde neukstaaf gevuld te worden. Mijn wens kwam uit. Ineens stootte hij hem direct diep naar binnen.

Ik voelde mijn kut gevuld worden, de lul schuurde tegen mijn binnenste en zijn ballen knalde tegen me aan. Hij pakte mijn heupen stevig beet met beide handen en ramde zijn pik met grote snelheid in en uit mijn gladde spleet. Terwijl ik lekker werd geneukt, gingen de andere meisjes naast me staan in dezelfde houding. Drie geile, strakke kontjes staken naar achteren, klaar om geneukt te worden.

Ik zag de grote borsten van het meisje ook half op de tafel leunen. De grote jongen ging achter het kleinste meisje staan en duwde zijn paal in haar meisjeskutje. Riep ze, rustig aan, alsjeblieft. Toen ze een beetje was opgerekt en bijna klaarkwam, liet de jongen haar openstaande kutje met glinsterende lipjes achter en neukte het openstaande kutje van het andere blonde popje. Onderwijl genoot ik van de geile gezichtjes van de dames en de borsten die heen en weer Ik voelde plots een vinger in mijn anus glijden.

Langzaam poerde hij zijn vinger heen en weer.

Body to body massage friesland gratis tiener

Videos porno de travestis españoles videos colegialas porno anal videos porno lesbianas seso gratis despedidas de pajas fetichismo pies bailey jay videos porno hd gratis masajistas lesbianas maduras follando silvia rubi culonas pollas calientes videos muy guarras chicas chupando pollas chicas follando maduras cachondas chicas follando en la playa poorno videos colegialas videos potno gratis masturbaciones masculinas bdsm gratis lesbianas tias con gordas tetonas manga porno despedidas de mujeres muy maduras en español maduras follando películas porno gratis videos x videos x gratis xxx vidios porno porno video xxx cumloader español gratis porno mandingo videos porno maduros pelis xxx famosas jovenes seso gratis lesvianas videos porno corridas xxx follando a hombres blacks on blondes cumlouder xxx hd maduros sexo grupal videos porno español gratis pprno español videos masajes pornos gratis corrida anal videos peludas madura masajes lesbianas sexo hardcore tios sexp gratis de lesbianas masturbandose xxx maduras porno casting español porno porno gratis follada por el culo julia de putas lesbianas porno madre porno.

cumlouder pollas peludas chupar un coño maduras porno de sexo amateur videos enfermeras porno viejas gratis sexo vidio videos de maduras sexo hd super grandes tube video porno cocina pornotube hd porno porn amateur gorditas folladoras comiendo coños preciosos videoporno mujeres videos porno de enanas follando con videos xxx españoles videos prno español porno gratis chochos porno casting español porno ama de putas gratis follando videos porno gratis lesbico casero maduras españolas follando videos gratis porno sensuales follando playa videos gratis pareja joven porno zorras peliculas porno gratia teen porn videos anal tube hd maduras putitas gratis porno brutal xxx video de lesvianas gratis nenas putas gratis español mujeres maduras sex free videos xxx mejor porno pov porn videos hentai x maduras porno gratis pollas videos porno español joven follando vidios eroticos videos prono gratis toro pormo videos porno con chinas gordo follando duro porno gei penetracion porno lesbicos putas mamando polla paris porn maduras españolas gratis rubias dunia montenegro maduras videos x gratis follando gratis melani rios videos xxx follando vídeos porno videos sasha grey lesbianas latinas follada xexo porno porno lesbicas videos transexuales gordos follando ver videos porno madura se folla a su madre e hija follando peliculas pornos españoles gratis videos de maduras julia de porno tube chicas fallando sexo en español videos videos pormo alexis texas videos porno virgenes porno gratis coños peludos gratis video porno gordas videos de porno ancianas nacho vidal anal extremo chicas foyando porno mature porn 18 masturbacion maduras.

cumlouder pollas videos free videos gratis de putas videos parejas sextube chicas muy zorras peludas maricones follando samia duarte chicas guarras gratis descarga de transexuales follando pajas de chicas follando anal rubias hd xxx follar españolas videos morenas sexp gratis paginas pornos gratis videos porno follando videoa porno caliente porno tube osos vidios xxx videos porno x video de travestis cuarentonas tetonas x-art gratis lisbianas viejas tetonas follando porn sexo videos porno amaters follando tetonas gratis porno hd videos porno hratis chochos porno gratis lesvianas jovenes mujer eyaculando videos porno gratis nudistas porno brutales lesbianas videos porno travestis videos porno maduritas videos porno gratis xxx amateur hd primera vez anal japonesas xxx de lesbianas tetonas videos de travestis porno bueno porno anal videos sexuales gratis porno playa videos porno masturbacion porno gratis maduritas tetonas rubias 19 culonas silvie delux maduras porno morenas videos porno en español sexo masajes videos porno forzada xxx porno españil pollas porno peludos ferrara gomez porno de chinas gordo follando porni gratis sexo gratis tias con la playa porno hratis chochos jovenes videos lesvianas videos mujeres quiero ver porno con maduras sexo grati paris hilton porno descargar pelis porno amateur xxx xxx videos pornos gratis porno viejas españolas porno gratis porno masturbacion porno de porno de masajes lesbicos gratis videos porno videos ver vidios de sexo en español madre hija putas xxx sexo porn tube hd free lesbianas porno travesti follando descargar videos amateus transexual porno gratis en español coños peludos videos porno español maduras videos porno xl porno vintage porn videos porno lesbianas sexo transexual porno español coños ricos porno sexo cam xxx viejas guapas desnudas analporn porno con bdsm extremo porno maduras porno masaje xxx porno gratis actrices porno asiatico porno casting xx secretarias camaras porno gratis de folladas porno coumlouder tetas chicas follando porno hentai videos de negras porno lesbico gratis sexsogratis muyputas pirno español negros porno clasic desvirgacion anal primera vez xxx tias guarras viejas chupando pollas grandes actrices x vidros xxx x maduras swinger trios de chinas gorditas pornoanal videos de travestis videos porno de eyaculaciones femeninas doble penetracion anal vidios porno bukake videos lesbianas viejas guapas desnudas en espanol fotos porno gratis en castellano porno asiático videos videos videos intercambios dibujos manga hd maduras videos porno abuelas secretaria vídeos de chinas pono gratis free latina follando madre porno.

SEX DATE EINDHOVEN LESBISCHE ORGIE penis tieten mamma likken rijpe grote tieten. pornerbros · lesbisch, clit, grote clitoris · lesbisch clit lesbisch anaal grote clitoris anaal. xhamster. mastrubatie negerin, nat clit, amateur, tiener, zwart. mastrubatie . redtube · enorme tieten vagina, lesbisch, neuken, hard, fingering, likken, nat clit. Bekijk grote borsten en dikke hangtieten van huisvrouwen, milfs en rijpe vrouwen ! Ze likt lekker aan zijn lul · Kale kut en grote tetten · Dronken slet met grote borsten · Mooie negerin heeft zwarte tepels Dildo langs haar lekkere clitoris.

Clit likken borsten negerin