Lesbies zoenen prive sexe

lesbies zoenen prive sexe

Ik vind het ook vervelend om te lezen dat je jezelf de schuld geeft van de zelf-beschadiging van je vriendin. Ik begrijp heel goed dat je dit gevoel hebt, maar het is absoluut niet jouw schuld! Mensen die zichzelf verwonden doen dit omdat zij met deze psychische aandoening te maken hebben.

Situaties zijn wel de aanleiding dat het weer gebeurt, maar niet de oorzaak. Jij bent dan ook niet de oorzaak dat zij zichzelf verwond heeft. Ook moet je je niet door deze actie laten beïnvloeden, hoe moeilijk dat ook is.

Jij bent verantwoordelijk voor jouw daden en niet voor die van haar of voor wat je vriend misschien zou dreigen te doen als je bij hem weg gaat. Natuurlijk is het van de kant van je vriendin wel logisch dat zij wil dat je een keuze maakt.

Als je vriend ervan af zou weten, dan zou hij waarschijnlijk hetzelfde willen. Als het om de liefde gaat, dan willen we altijd de enige voor iemand zijn. Zo zit de mens nu eenmaal in elkaar. Waarschijnlijk zou jij hetzelfde willen als je vriend of vriendin nog iemand anders had.

Het nadeel voor jou is nu alleen dat jij de persoon bent die op dit moment gedeeld wordt door twee personen en het is aan jou om een goede keuze te maken. Vergeet ook niet dat er 3 opties zijn en geen 2. Je kunt voor je vriend en het gezin kiezen of voor je vriendin, maar je kunt er ook voor kiezen wat tijd alleen te nemen. Dat is ook heel moeilijk, maar je kunt wel alles even op een rijtje zetten en je gevoelens wat 'sorteren'.

Je komt er dan ook al snel achter wie je bijvoorbeeld het meest mist, je vriend of je vriendin. Hierbij is het natuurlijk wel belangrijk dat je je vriend even los van je kinderen ziet. Die blijven uiteraard altijd op de eerste plaats staan, wat er ook gebeurt. Dat je geen plezier kan beleven aan de seks met je vriend zorgt er toch voor dat ik het idee krijg dat je meer naar je vriendin trekt of meer lesbische gevoelens hebt.

Vaak is het zo dat je compleet heen plezier aan seksueel contact beleeft wanneer het totaal niet is wat je wilt. Dit zou dus zeggen dat je toch liever bij je vriendin wilt zijn, of in ieder geval bij een vrouw.

Dingen die je tegen zouden kunnen houden zijn onder meer de angst voor verandering, de angst om er alleen voor te komen te staan, de angst dat het toch de verkeerde keuze is, de angst voor de reactie van je dierbaren en mensen in je omgeving en de angst om de reactie van je kinderen en de acceptatie.

Dat zijn nogal wat zaken die op je af komen! Als ik je een direct advies mag geven, dan zou ik zeggen dat je echt even wat tijd alleen of alleen met de kinderen nodig hebt. Zorg dat je vriendin niet het idee krijgt dat je voor haar kiest voor tijdelijk bij hem weg te gaan en maak duidelijk dat je tijd nodig hebt om je gedachten en gevoelens voor jezelf op een rijtje te zetten.

Maar, hoe je het ook wendt of keert, het blijft heel moeilijk hoor. Als je nog iets kwijt wilt, wilt praten, advies wilt of gewoon je verhaal kwijt wilt, dan kun je me altijd persoonlijk mailen.

Ik heb vaker je artikel doorgelezen. Ik vind dit artikel helder en duidelijk. Sinds een paar maanden is mijn relatie uitgegaan, omdat ik haar heel veel pijn en verdriet deed, waar ik nu heel veel spijt van heb. Ik heb heel veel leuke dingen met haar beleefd, die zo leuk waren dat ik ze niet meer kan vergeten.

Ze was mijn eerste grote liefde en ook iemand die je echt kon vertrouwen en waar ik wist dat ze mij nooit pijn zal doen. Ze was ook de eerste vrouw met wie ik een relatie had en ik heb van haar veel geleerd hoe iets werkte en hoe het ging.

Ik was heel verlegen en durfde niet zo goed mij echt te laten zien en hoeveel ik van haar hou. Ze had heel veel geduld met mij en heeft mij aan alle kanten waar ze kon geholpen.

Ik was verlegen toen ze mij een zoen gaf, toen ze met mij naar bed ging durfde ik me ook niet te laten zien en ook alle kleine dingen zoals zachtjes een kus geven of als ze mij kuste in mijn nek reageerde ik nogal heel verlegen, omdat ik niet goed wist hoe ik iets terug kon doen, en wat wel of niet mocht. Sinds de relatie uit is mis ik gewoon liefde en gezelligheid. Heb jij misschien een idee om haar op een van de manier nog te laten zien dat ik nog van haar hou en dat ik al die leuke dingen niet ben vergeten?

Heb jij misschien ook nog een idee hoe ik mijn verlegenheid kwijt raak en mijn liefde en emoties aan haar kan laten zien? Ik zou haar met alle liefde terug willen en al die leuke dingen die je boven noemd met haar delen en gewoon opnieuw met haar beginnnen.

Ze heeft mij zo geraakt altijd toen we naar bed gingen samen dat ik bijna klaar ben gekomen, maar op het laatste moment steeds het gevoel kreeg alsof ik moest plassen, maar het voelde fijn en bijzonder. Alvast bedankt voor het lezen! Groetjes Reactie infoteur , Steffi, omdat jij een bekende van mij bent, en ik daarom geen objectief antwoord kan geven, zal ik je reactie doorsturen naar een medeschrijfster die jou advies zal geven op dit gebied.

Zij zal je via je persoonlijke mail antwoorden, vermoedelijk binnen twee weken in verband met vakantieperiode. Ms , Kan er heel veel info uithalen. Ik heb sinds 4 maanden een relatie met een vrouw.

Af en toe ben ik nog heel verlegen bijvoorbeeld als zei mij een kus in mijn nek wil geven. Ik zelf vind mijn verlegenheid soms heel irritant. Ik wil ook graag mijn gevoel wat ik voor haar voel delen, maar ik raak er vaak te verlegen van en ik weet niet zo goed hoe ik dat aan kan pakken. Als ik de eerste keer met haar naar bed ging was ik heel teleurgesteld, omdat ik niet dat kon uiten wat ik voelde.

Dat vond ik heel vervelend. Nu gaat het al een heel stuk beter en het uiten van mijn gevoel gaat ook steeds beter. De laatste keer waar ik met haar in bed lag ben ik bijna klaar gekomen, maar het voelt alsof ik moest plassen.

Het ontspannen gaat steeds beter en we komen samen steeds een stukje verder. Voor mij is dit mijn eerste grote liefde met een vrouw. Ik hou van haar en ik hoop dat ik heel veel leuke dingen met haar nog kan beleven… Reactie infoteur , Hi Ms, ik begrijp dat je je verlegenheid irritant is, maar het is heel lastig om daar per direct iets aan te doen. Verlegenheid is een gevoel en je gevoel heb je vaak niet in de hand. Zeker als het om een eerste relatie met een vrouw gaat, dan kan je je heel onzeker voelen omdat je niet precies weet hoe alles moet en of je het wel goed doet.

Maar, als ze net zoveel van jou houdt als jij van haar, dan heeft ze zeker het geduld om te wachten tot jij je goed op je gemak voelt en gewoon je gevoel kunt uiten waar je nu nog een blokkade op voelt. Als zij je in je nek kust en jij kunt je daar niet goed aan over geven omdat je dat niet durft, dan komt dat omdat je vanbinnen bang bent dat je er misschien verkeerd op reageert of dat je denkt dat zij een bepaalde reactie van je verwacht en het raar vindt hoe je reageert.

Je moet weten dat iedereen overal anders op reageert en dat dat helemaal niet raar is. Iedereen heeft het recht om ergens van te genieten, dus jij ook! Je moet alle gedachten en onzekerheden die je hebt proberen los te laten, maar dat kost tijd en zolang alles nieuw is, is ook alles spannend en soms eng, waardoor je onzeker wordt en niet echt kan doen wat je zou willen doen.

Pas als jij je helemaal op je gemak voelt bij haar, dan kun je helemaal ontspannen en je laten gaan. Tot die tijd zal zij er vast wel begrip voor op kunnen brengen dat het allemaal nog wat onzeker en moeizaam gaat. Het gevoel dat je moet plassen als je bijna klaar komt, dat is heel normaal. Als je eenmaal weet hoe het voelt om klaar te komen, dan weet je ook het verschil tussen het gevoel dat je moet plassen en het gevoel dat je klaar komt.

Het is juist omdat je niet weet hoe het voelt om klaar te komen, dat je denkt dat je ineens heel nodig moet plassen. Dit is niet zo, dus je hoeft ook niet bang te zijn dat je ineens gaat plassen. Laat het gewoon komen en dan merk je vanzelf dat je daar geen spijt van gaat krijgen. Als het je lukt om gewoon klaar te komen, dan is dat ook een teken dat je je al veel meer op je gemak voelt bij haar en dat je je durft te laten gaan en durft te ontspannen. Dan komt te rest vanzelf! Ik hoop dat je hier iets aan hebt!

Zoals ik het nu zie, denk ik dat jullie vast nog heel veel leuke dingen gaan beleven samen! Ileen , Reactie infoteur , Beste Ileen, ik heb je prive-mail ontvangen. Ik zal je deze uitgebreid beantwoorden op jouw prive-mail.

Hier moet ik wel even de tijd voor nemen, zodat ik het zo duidelijk mogelijk voor je kan doen, in de hoop dat je er echt iets mee kunt. Je krijgt deze week nog even een mail van mij terug! Het is ook vaak erg moeilijk om de juiste persoon te vinden tegen wie je het wil vertellen dat je toevalligerwijs op een vrouw valt qua liefde. Je moet je nu niet in een hoekje laten stoppen, alleen maar omdat je verliefd ben op een vrouw, maar die ook nog hetero is.

Waarom vraag je niet eerst advies aan je huisarts? Je kan ook lid worden van een vereniging voor vrouwen. Dar komen ook jongere vrouwen in voor onder de 26 jaar zeg maar, dus niet alleen oudere vrouwen. Maar naar de huisarts gaan is misschien de beste en de 1e stap voor je, en een vrouwenvereniging een tweede optie. Ik ben 18 jaar en zo'n 3 jaar uit de kast nu, maar heb nog nooit een relatie gehad met een meisje. We heb ik als kind geëxperimenteerd met meisjes, ik heb hier geen spijt van maar vond het ook geen geweldige ervaring omdat ik namelijk nooit verliefd was.

Het heeft mijn geaardheid wel bevestigd, want ik voelde wel dat het 'het juiste' was. Nu zit ik met een probleem. Jammer genoeg is ze hetero, en zou ze sowieso nooit op me vallen. Ik wil haar graag vertellen over mijn gevoelens maar ben bang voor haar reactie. Ik wéét hoeveel pijn het doet om iemand die je zo graag ziet te verliezen ik heb al eerder in deze situatie gezeten, dus ik spreek uit ervaring.

Ik weet ook niet hoe ik het moet aanbrengen, want vanaf dat ik in haar ogen kijkt zinkt de moed me in de schoenen. Ik wil haar niet kwijt, maar wil wel van dit verliefd gevoel vanaf geraken. Hoe pak ik dit aan? Reactie infoteur , Beste Anoniem, dat is erg lastig! Ik kan me voorstellen dat je je er niet prettig bij voelt. Op de eerste plaats wil je je vriendin niet kwijt, maar je wilt haar wel vertellen wat je voor haar voelt.

Als zij een goede vriendin is, en daar ga ik wel vanuit, dan zal ze er best begrip voor hebben. Ik denk dat je het beste kan proberen eerlijk met haar erover te praten. Misschien helpt haar reactie juist wel om van de verliefdheid af te komen en haar weer als gewone vriendin te gaan zien. Als zij op een heel verkeerde manier reageert, dan is zij de vriendschap niet waard.

Je hebt niet voor het zeggen op wie je verliefd wordt en je kunt er niks aan doen. Ik begrijp dat het heel lastig is, maar ik denk toch dat je er samen even over moet praten. Ik weet zeker dat het oplucht! Zelf aanvoelen hoe een ander vrouwenlicham met jou is, en hoe jullie onder elkaar doen kussen.

Dan volgt de rest vanzelf wel. Epril , Dit is voor ons beiden de eerste meisje-meisje relatie die we hebben. Maar doordat we weten hoeveel we van elkaar houden en weten dat we ons echt niet voor elkaar hoeven te schamen, weet ik zeker dat het goed moet komen zodra we toe zijn aan seks.

Emma , Ik ben 18, zij is Voor ons beide is dit onze eerste lesbische ervaring, op zovele vlakken. We hebben vooraleer we een echte relatie begonnen zijn al een paar keer gewoon samen geslapen, veel geknuffeld en geplaagd enzovoort. Maar sinds we nu samen zijn, zijn we al een paar keer 'all the way' gegaan. We voelen ons beide zeer goed bij elkaar, we kunnen lachen met grappige geluidjes die we per ongeluk maken bijvoorbeeld, minutenlang gewoon in elkaars armen liggen, elkaar al plagend kusjes weigeren, we vertrouwen elkaar gewoon.

Maar als we dan echt seks hebben, heb ik nooit het gevoel dat ik ga klaarkomen. Ze stimuleert me op allerlei manieren en op zich voelt dit allemaal geweldig, maar ik voel niet datzelfde gevoel als wanneer ik mezelf bevredig.

We zijn natuurlijk nog geen maanden bezig met deze ontdekkingstocht bij elkaar, maar toch zou ik haar willen helpen me op de juiste manier 'daarbeneden' te strelen, stimuleren, enzovoort. Heeft u misschien enkele tips, voor mij om me meer te laten gaan en minder te focussen op het klaarkomen zelf, en hoe maak ik haar het beste duidelijk wat ik exact doe om mezelf tot een orgasme te brengen? Ikzelf geniet er eigenlijk meer van haar te doen genieten, als ik merk hoe ze op mijn aanrakingen reageert, maar uiteindelijk wil ik haar op haar beurt niet teleurstellen als ze me maar blijft stimuleren terwijl het zo goed als niets uithaalt op langere tijd.

Alvast bedankt voor u antwoord. Reactie infoteur , Beste Emma, het is heel lastig om je zomaar te laten gaan als het om seks gaat. Zeker als het de eerste ervaringen met een meisje zijn, dan kan dat heel lastig zijn.

Je kunt wel helemaal op elkaar vertrouwen en je goed op je gemak voelen, maar dat betekent niet dat je al zo ver bent dat je je helemaal kunt laten gaan. Ook als je dit wel zou willen, moet het van binnenuit komen en kun je het niet aansturen. Ik begrijp wel dat je haar hetzelfde wilt gunnen als wat jij voelt als je merkt dat zij geniet. Ik denk ook dat zij dit graag zou willen en zich waarschijnlijk afvraagt wat zij verkeerd doet.

Dit is ook niet goed. Het is belangrijk dat je haar op de eerste plaats duidelijk maakt dat ze niets verkeerd doet, maar dat jij het op een andere manier prettiger vindt. Dit is helemaal niet erg om te zeggen. Je kunt er gewoon een goed gesprek over aangaan. Dit is wel heel moeilijk om te doen, omdat veel mensen dit wat genant vinden. Aan de andere kant zal het wel enorm helpen voor alle keren die gaan komen en zij zal je er dankbaar voor zijn als ze ziet dat jij er dan net zoveel van kunt genieten als zij.

Het kan ook zijn dat het niet aan haar ligt, maar aan jouw onderbewustzijn. Je wilt wel, maar het lukt niet omdat er ergens een blokkade is. Dit kan zijn omdat je bijvoorbeeld niet wilt dat zij ziet hoe jij een orgasme krijgt. Zo zijn veel mensen bang dat ze een gek gezicht trekken of dat ze rare bewegingen gaan maken waar de ander om moet lachen.

Je hoeft het zelf helemaal niet in de gaten te hebben dat je het zelf tegenhoudt. Dit kan heel onbewust gebeuren. Ik kan natuurlijk niet beoordelen wat bij jullie precies de oorzaak is. Ik zou gewoon samen een gesprek aangaan. Geef daarbij duidelijk aan dat zij niets verkeerd doet en dat je het prettig vindt, maar dat zij jou beter op een iets andere manier kan stimuleren om een orgasme te krijgen.

Zo voorkom je dat ze zich onzeker gaat voelen. Succes ermee en natuurlijk heel veel geluk samen! Rammetje , P haha heb sinds kort een nieuwe vriendin en zijn nu 2 maanden samen en kennen elkaar al 5 maanden zijn gewoon rustig begonnen elkaar elke dag iets over ons zelf te vertellen dat we elkaar rustig zouden leren kennen alle ins en outs leuke en minder leuke dingen: Natuurlijk zou het veel leuker zijn als je allebei dat gevoel zou kunnen hebben wanneer jullie met elkaar naar bed gaan.

Zoals het verhaal op mij overkomt, lijkt het alsof zij bang is dat jij het 'raar' zou vinden als zij ook klaar zou komen. Ik weet niet of jij weet of zij dat wel ooit met een jongen heeft meegemaakt of dat ze compleet maagd is wat dat betreft? Het komt in ieder geval op mij over dat zij het moeilijk vindt om zich in jou bijzijn te laten gaan en dat zou dan puur te maken hebben met vertrouwen.

Nu wil ik natuurlijk niet zeggen dat ze je niet vertrouwd, maar ik denk dat zij zich nog niet comfortabel genoeg voelt in bed met een brouw, zeker gezien dat voor haar de eerste keer is. Dan kun jij haar natuurlijk vertellen dat dat niet nodig is en dat alles juist geweldig is enz.

Ik vind wel dat je het heel goed doet door alles op haar tijd te laten gebeuren, hoe moeilijk je dat ook vindt. Dat is in ieder geval een liefdevol teken voor haar, waar ze iets mee kan en dat ik ook heel belangrijk. Het enige advies wat ik je kan geven is: Overigens, het gevoel dat iemand moet plassen, terwijl dit puur een teken is dat er een orgasme aankomt, dat is een veel voorkomend 'probleem'.

Dit linken ze al snel naar 'drang om te plassen', omdat dat bekende gevoel er het dichtst bij komt. Dit idee is direct weg als ze een keer heeft doorgezet en het gewoon heeft laten gebeuren. Of is zoiets ook normaal als je gewoon hetero bent? Reactie infoteur , Beste Iris, fantaseren over seks met meisjes betekent niet direct dat je lesbisch bent. Het kan zijn dat je bi bent, maar het kan ook zeker dat je hetero bent. Zeker als je nog jong bent is het heel normaal als je pver verschillende situaties fantaseert.

Dit hoeft niks te zeggen over je uiteindelijke voorkeur aan partner. Suzanne , Ik heb het haar nog niet verteld, maar nu heb ik een probleem. Ik voel me niet alleen geestelijk, maar ook seksueel aangetrokken tot haar. Ik heb dus 'zin in seks' met haar! Ik wil het wel, maar het MAG niet! Reactie infoteur , Beste Suzanne, dat is een heel lastige situatie waar je in zit.

Ik kan me voorstellen dat je even niet weet wat je hiermee aan moet. Het is inderdaad waar dat het niet mag. Ik ben dan ook bang dat je deze verliefdheid moet laten gaan en je moet proberen te concentreren op andere dingen.

Het zal niet makkelijk zijn, maar ik kan je ook geen hoop geven als die er niet is. Jij bent minderjarig, een relatie tussen docente en leerlinge is niet toegestaan enz enz. Er zijn ontzettend veel redenen te bedenken waarom dit niet mogelijk is.

Maar ik begrijp je wel. Ik denk dat bijna iedereen wel eens verliefd is geweest op een leraar of lerares. Je weet ergens in je achterhoofd dat het nooit wat kan worden, maar je blijft erop hopen. Zelf heb ik het ook eens meegemaakt, dus het is niet zo dat ik nu gewoon maar even iets zeg.

Het enige advies dat ik je kan geven is je aandacht ergens anders op te gaan leggen en goed om je heen te kijken wat er nog meer 'te koop' is. Je zal het nu misscchien nog niet zien, maar er is zeker iemand die veel beter voor jou is.

Niet alleen als het om leeftijd gaat, maar ook als het gaat om liefde! Ik wens je heel veel succes! Lien , Nu is het zo dat ik toen ik 13 of 14 was een meisje kende in mijn school die toen al wist dat ze lesbisch was. Wij zochten elkaar altijd op en ik kwam op het punt dat ik wist dat ik verliefd op haar was. We wandelen liefst zover mogelijk weg van alles en iedereen en ja tuurlijk "hand in hand" dat was voor mij het einde.

Ik keek er telkens weer naar uit. Maar ik wist ook dat ik hiermee thuis niet moest aankomen daar ik bij mijn grootouders woonde en het generatieverschil toch wel groot was hadden zij hier geen enkel begrip voor dus we staken het weg.

Toen kwam die eerste kus toen was ik helemaal van de wereld. Ik wilde dat nog. Maar er kwam heel brusk een einde aan toen mijn grootmoeder het dan toch te weten kwam mocht ik geen contact meer met haar hebben. Wat we natuurlijk aan ons laars lapte. Maar verder dan een kus is het nooit gekomen. Na vele keren aan en uit te zijn geweest verloren we elkaar heel lang uit het oog.

Ik zag haar soms nog wel eens en dan hand in hand met een andere vrouw waarbij ik dan dacht dat had ik kunnen zijn. Ik leerde mijn ex man kennen we trouwde en kregen 2 kinderen.

Lange tijd later zocht ik haar terug op en om een lang verhaal kort te maken. Ik scheidde van mijn man en wij gingen samen wonen.

De eerste keer dat we echt gemeenschap hadden was ik volledig van de kaart en ik dacht dit is het hetgene dat ik altijd gemist heb.

Daar ik op het einde van mijn vorige relatie toch wel veel problemen had want ik had geen zin meer in gemeenschap wat mijn man toen natuurlijk frustraties opleverde. Toen ik dacht dat dat allemaal opgelost was omdat ik nu eindelijk bij haar was had ik me toch wel serieus vergist. Een half jaar ging het goed op sexueel vlak en toen kwam hetzelfde probleem aanzetten.

Steeds had ik minder en minder zin tot de dag van vandaag kan er gerust 2 maand tss zitten en dan nog. Ik heb al vele dokters en psychologen bezocht maar nog steeds ben ik niet geholpen.

Ik ben radeloos ik ben ook op zoek gegaan naar medicatie maar ook dat vind ik niet. Ik hoop dat U me raad kan geven. Reactie infoteur , Beste Lien, wat een lastige situatie!

Ik kan me voorstellen dat U een beetje ten einde raad begint te raken. Ik denk dat het goed is voor U zelf even rustig na te denken wat het is dat de toekomst zou moeten brengen. De kans bestaat namelijk dat deze jeugdliefde, met het meisje, altijd heel veel is blijven betekenen. Hierdoor heeft U het niet los kunnen laten en bent U het op blijven zoeken om af te maken waar ooit een begin is gemaakt. Dit wil echter niet zeggen dat U daadwerkelijk lesbisch bent.

Spanningen van toen, omdat het anders is, kunnen nu nog spelen. Hierdoor was het nu, na al die jaren, nog steeds interessant om de relatie alsnog aan te gaan. Alleen, als het puur de spanning is die toen niet afgemaakt kon worden, dan gaat dit helaas ook snel weer voorbij, zoals nu denk ik het geval is. De spanning van toen is afgemaakt, alles wat toen had kunnen gebeuren is nu daadwerkelijk gebeurd en nu is er niets meer om 'nieuwsgierig' naar te zijn.

Bent U in die tussenliggende jaren ooit nog verliefd geweest op een andere vrouw? Was U daadwerkelijk verliefd op uw man, of was dit puur om de schijn op te houden? Ik denk dat dit dingen zijn waar U eerst over na moet denken om tot een aantal conclusies te komen.

Wanneer het alleen de spanning is geweest naar het onbekende, dan is het logisch dat de zin in seksueel contact er weer af gaat, juist omdat alles nu bekend is en de spanning eraf gaat. Ik zou daarom graag willen weten hoe het verder is verlopen in die jaren op het gebied van verliefdheid. Wellicht kan ik daar iets uit concluderen wat ik nu niet zo goed kan. Als dit weg is, dan is het heel lastig terug te krijgen. U mag altijd nog eens terug mailen, eventueel met vragen of antwoorden over de situatie voorheen.

U kunt mij ook persoonlijk mailen: Ik ben er vrijwel van overtuigd dat de oorzaak niet lichamelijk ligt, maar op geestelijk gebied. Pillen voor lichamelijke zaken zullen dan ook niet helpen en pillen voor psychische problemen als bijvoorbeeld antidepressiva hebben vaak als bijwerking dat er minder zin in seksueel contact is. Dit is dan ook geen aanrader. Ik hoop dat ik iets heb kunnen helpen. Lis , Ikzelf twijfel of ik bi ben. Ik ben 2 keer écht verliefd geweest op jongens maar ik heb wel vaker jongens ook echt leuk gevonden, maar ik merk dat ik eigenlijk altijd al diezelfde gevoelens heb voor meisjes.

Ik voel me op eerste indruk net zo aangetrokken tot meisjes als tot jongens. Maar laatst vroeg iemand mij ernaar en ik wist niet zo goed wat ik moest zeggen. Ik wil niet gaan rondbazuinen dat ik bi ben als ik nog nooit verliefd ben geweest op een meisje. Ik ben ook nog maar Maar ik ben de laatste tijd geinteresseerd geraakt in een meisje bij mij op school, ze zit 2 jaar hoger en ik weet van haar dat ze lesbisch is.

Ik twijfel of ik haar echt leuk vind, of dat dat alleen is omdat ik weet dat ze lesbisch is en ik met haar zou willen experimenteren. Maar ik zou haar niet willen kwetsen door haar als experiment te gebruiken en er later achter te komen dat het niks is. Ik zou wel graag willen dat ze weet dat ik bi ben, maar niet dat gelijk iedereen het weet omdat ik t nog niet zeker weet… Reactie infoteur , Beste Lis, ik begrijp je probleem. Het kan inderdaad zijn dat je ook gewoon op meisjes valt.

Het kan aan de andere kant ook zo zijn dat je er nu onbewust op aanstuurt, omdat je weet dat het andere meisje lesbisch is en jij kans maakt. Het is inderdaad niet netjes om haar te gebruiken om er voor jezelf uit te komen hoe het in elkaar zit voor jou. Je kunt natuurlijk wel proberen eens met haar te praten.

Je hoeft niet bewust een afspraak te maken, maar zorg bijv. Geen gezeur van klasgenoten en waarschijnlijk weet zij heel goed hoe zij haar mond moet houden. Zij heeft zelf dezelfde situatie door moeten maken en het is heel lastig mensen te vertellen dat je lesbisch bent als je het eenmaal zelf weet.

Ik denk dat het veel helpt om met haar te praten 'bij toeval', dus zonder af te spreken. In het gesprek zal voor jou misschien ook al heel wat duidelijk worden, als je zo dicht bij haar bent. Misschien komt het gevoel dan vanzelf of het nu positief of negatief is. Zij zal er zeker alle begrip voor hebben dat je het niet direct tegen iedereen wil zeggen en je hoeft er ook niet direct over te praten met haar. Je kan het ook over andere dingen hebben om erachter te komen.

Josine , Reactie infoteur , Beste Josine, dat je vader homo is, kan voor jou misschien wat gevoelens verduidelijken.

Het kan ook zijn dat de onzekere gevoelens versterkt worden door de situatie met je vader. De enige manier om erachter te komen of je inderdaad op meisjes valt, is om gewoon af te wachten wanneer je echt totaan je tenen verliefd wordt! En als je echt verliefd bent, ook als het dan op een meisje is, dan maakt het niet meer uit wat anderen ervan vinden. Dan weet je vanzelf wat je moet doen en leer je ermee om te gaan.

Het klinkt heel makkelijk, maar het is echt waar. Als je echt verliefd bent, gaat alles van zelf. Ik denk dan je vader het ook zeker niet makkelijk heeft gehad om te vertellen dat hij homo is en hij wist ook vast niet goed hoe hij ermee om moest gaan, vooral omdat er een vrouw en kind was.

En kijk nu, een jaar verder, vertelt zijn dochter dat haar vader homo is en ze accepteert het! Ik bedoel alleen maar te zeggen dat het altijd goed komt als mensen van je houden en jijzelf ontdekt vanzelf hoe je ermee om moet gaan.

Het komt helemaal goed. Ik ben 14 jaar en weet eigenlijk al vrijwel zeker dat ik lesbisch ben. Toen ik 11 was veel te jong XD zei ik een keer huilend tegen mijn ouders dat ik verliefd werd op meisjes. De reactie was dat het een fase was. Daar ben ik dan ook vanuit gegaan, maar ik begon meisjes steeds leuker te vinden.

Nu vind ik een meisje van mijn school echt heel erg leuk. Maar back to the point: Is het heel gek dat als je 14 jaar bent eigenlijk al weet dat je lesbisch bent? Alvast bedankt voor de reactie! Reactie infoteur , Beste 'jarige', nee, het is helemaal niet raar als je dat al op je veertiende weet. IN de meeste gevallen is het zo dat meisjes die echt lesbsch zijn, dit al heel jong weten. Soms al als ze negen of tien zijn, ze zijn zich er dan alleen nog niet van bewust dat dit 'anders is'.

Meisjes of vrouwen die biseksueel zijn, komen er in de meeste gevallen pas later achter, omdat zij zich aan 'de normale regels' houden en eerst verliefd worden op jongens, omdat dat zo hoort. Daarna komen ze erachter dat ze ook op vrouwen vallen.

Soms kan dit pas gebeuren als ze al jaren getrouwd zijn. Het kan dus heel goed dat jij zo jong al weet dat je op meisjes valt. Veel ouders schrijven het af als een fase, maar dat betekent niet dat dat het ook is. Je moet vooral doen waar jij je goed bij voelt! Twijfelaar , Ben 18 jaar en altijd gek geweest van jongens. Ik heb geen duidelijk reden. Ben voorheen altijd gek geweest van jongens, maar sinds het uit is met mijn eerste vriend zit ik met de vraag: Want vrouwen vind ik ook wel mooi om naar te kijken en ik kan wel opgewonden raken van een blote vrouw.

Heb nog nooit verliefdheidsgevoelens voor een vrouw gehad, alleen maar voor jongens. Maar waar komt deze angst vandaan? Ik baal hier erg van, ik pieker heel erg. Tot depressief aan toe. Ik wil het loslaten, maar het lukt me niet.

Reactie infoteur , Beste 'Twijfelaar', ik begrijp je situatie en het is heel lastig om voor jezelf te bepalen welke kant je nu op wilt.

Na een relatie heb je vaak even geen zin in een ander, of het nu een man of een vrouw is en veel mensen stellen zichzelf de vraag of ze ooit nog wel verliefd zullen worden. Dit is meer een effect op het 'verlies' van je relatie dan op je onzekerheid over je geaardheid. Wat ik je kan aanraden is om je nergens voor af te sluiten. Voel je je aangetrokken tot iemand, geef eraan toe en zie wat er gebeurt, ongeacht of dit nu een man of een vrouw is.

Je komt er vanzelf achter wat het je brengt en of het je iets oplevert. Daarbij moet je je vooral niet druk maken om wat de buitenwereld zal vinden. Je bent het of juist niet. Daaarbij bestaat ook nog de kans dat je op allebei valt en dat brengt weer andere gevolgen met zich mee. Dat je je angstig voelt, kan vooral te maken hebben met het feit dat je misschien 'anders' bent, voor zover dat nog op gaat in deze tijd, en dat je je waarschijnlijk zorgen maakt om wat je familie of vrienden van je gaan vinden als je op meisjes blijkt te vallen.

Om er achter te komen wat je echt wilt en wie je echt bent, is het nodig dit achter je te laten. Je komt vanzelf op een moment dat het voor jou zelf nodig is om te ontdekken wie je nu echt bent en wat je wilt in de toekomst en dan doet het er niet meer toe wat een ander vindt of denkt. Ik wil er zo 'open en bloot' niet tever op in gaan, maar als je wilt, mag je altijd een reactie sturen met het verzoek of ik persoonlijk via je persoonlijke mail contact met je op wil nemen.

Je hoeft hierbij niet je mailadres te vermelden, want die krijg ik dan automatisch door. Dat is beter om er prive dieper op in te gaan als je dat wilt. Toen was ik 19, inmiddels ben ik Toch zit ik echt heel erg ergens mee. Ik ben best verlegen, en maak niet heel makkelijk contact met vreemden.

Hierdoor denk ik dat het heel moeilijk is om een vriendin te krijgen. Ik wil heel graag een relatie, maar ik ben ook bang dat ik geen seks durf te hebben wanneer ik een vriendin heb, hoewel ik dit wel wil. Ik ben bang dat ik er slecht in ben en fouten maak en durf ook niet zo snel initiatief te nemen. Ik weet dat het raar klinkt, maar misschien ben ik te onzeker.

Weet jij of dit normaal is? Heel verhaal, maar bedankt in ieder geval: Reactie infoteur , Beste anoniem, het is heel normaal dat je je zo voelt. Wellicht ben je eerst met een jongen geweest. Die eerste keer ging waarschijnlijk ook niet van een leien dakje. Alleen lijkt het nu een heel andere situatie, omdat het om een vrouw zal gaan, maar eigenlijk is het hetzelfde. Het is heel normaal dat je nerveus bent en bang bent dingen verkeerd te doen.

Het voordeel is dat, als je een vriendin hebt, je hierover kunt praten en je er samen om moet kunnen lachen als er iets verkeerd gaat. Als je echt verliefd bent, dan gaat alles vanzelf en hoef je je hier echt niet druk om te maken.

Je komt vanzelf iemand tegen, of je nu verlegen bent of niet. Je kunt ook altijd contacten leggen via internet en zo wat makkelijker leren omgaan met het maken van contacten. Wees wel altijd voorzichtig met internetcontacten! Zoek niet zomaar iemand op! Verder zou je je bijvoorbeeld aan kunnen melden bij lesbische hyves of iets dergelijks. Hier vindt je tal van lesbische vrouwen en meiden, waarvan zeker een groot aantal met dezelfde onzekere gevoelens als jij zit!

Je bent echt niet de enige en het is ook helemaal niet raar. Als je iemand vindt of hebt gevonden, klomt het allemaal als vanzelf goed! Sarah , Zij is de eerste persoon waarmee ik naar bed zou willen. Het gaat goed tussen ons, en ik denk dat we binnenkort voor de eerste keer seks zullen hebben. Ik ben blij dat ik je artikel gelezen heb, ik weet nu meer hoe en wat.

Ik zit wel met een genante vraag: Reactie infoteur , Beste Sarah, dat vind ik geen genante vraag hoor! Als je het nooit ervaren hebt, kun je dat ook niet weten en mag je er gerust naar vragen. Maar als het gebeurt, dan weet je direct dat het gebeurt, dus maak je daar maar niet druk om! Daar hoeft niemand je dan op te wijzen en niemand hoeft je te vertellen dat het gebeurd is; je weet het. ECHT; Veel plezier, en graag gedaan voor de tekst: Leeanna , Vind je moeder echt helemaal tof! Verder een erg goed stuk dit!

Ben zo eens even aan het googlen geslagen en toen stuitte ik op jou artikel. Ik heb zeker zo'n 5 a 6 jaar stiekem een vriendinnetje gehad… en daar tussenin ook weleens wat korte relatie met mannen, mijn vriendinnetje wist het allemaal voor zichzelf niet en toen we eindelijk onze relatie zouden bekennen, heeft zij er toch maar snel een punt achter gezet. Inmiddels zijn we nog steeds vriendinnen… hoe gecompliceerd dan ook. Maar goed, ik ben hier dus beland omdat ik voor mijn gevoel toch wel meer voor vrouwen voel, maar de laatste 2 jaar is het nergens van gekomen… Ik heb nog een relatie met een man gehad die nergens toe geleid heeft… en verder hield mijn ex-vriendinnetje me nog wel bezig.

Inmiddels ben ik toe aan een nieuwe leuke vrouw: D Datingsites heb ik al bekeken, maar dat trekt me toch niet… Een foto, en wat zinnen zegt mij niets: S Heb je tips voor uitgaansgelegenheden? Ik heb echter wel een probleempje; ik word moeilijk opgewonden, en ik weet mijn 'plekje' of hoe je het wilt noemen niet goed te stimuleren. Althans, ik weet niet goed hoe het moet, ik krijg zegmaar de goede draai niet te pakken.

Wat kan ik hieraan doen? Reactie infoteur , Beste Emma, mijn tip is: Wanneer je niet weet hoe je jezelf kan stimuleren, kun je hiermee experimenteren. Probeer steeds een andere beweging en kijk wat prettig is en wat niet. Het kan ook zijn dat het niet goed lukt, omdat je te maken hebt met een verminderde gevoeligheid. In dit geval kun je gebruik maken van diverse stimulerende middeltjes, zoals bijvoorbeeld Play-O van Durex.

Mocht je niet in de winkel naar een stimulerend middel voor vrouwen willen of durven vragen, dan zijn deze middeltjes ook op discrete wijze via internet bestellen. Ik ben redelijk ver uit de kast al, want als iemand het vraagt kan ik gewoon niet liegen. Er is tot nu niet echt iemand die heel raar reageerde maar ik kan het zelf niet accepteren van mezelf, en dat maakt het erg ongemakkelijk vind ik zelf. Heeft u misschien een tip hoe ik dat misschien wat kan gaan accepteren?

En nu ik een vriendin heb gaan we ook wel met elkaar naar bed, we hebben alleen nog maar gevingerd, en ik heb haar gevraagd wat ze lekker vind maar ze geeft geen antwoord daarop dus ik weet niet wat zij graag wilt, maar ik zou er zelf denk ik wel wat meer spanning in willen, dan steeds hetzelfde. Heb trouwens nog niet het idee dat 1 van ons wel eens echt klaar is gekomen.

Zou u misschien anoniem willen reageren? Da , Ik ben heel onzeker en ik ben al even aan het nadenken maar kom er maar niet uit.

Mijn ouders weten het al en staan ook vol komen achter me. Ik ben bang als ik er uit ben en ik vertel het aan vrienden, dat ik mijn vrienden dan kwijt raak. Ik kijk de laatste tijd veel meer naar meisjes dan ik eerst deed, en als ze aan het omkleden zijn vind ik dat veel intressanter dan de jongens. Wat moet je doen als je met een meisje naar bed toe wil en dan toch van alles wilt doen? Heb je toevallig tips, lees ze dan graag prive.

Ts , Ik heb een tante die een vrouw heeft, dus ik heb er al wat ervaring mee in de familie. Ik weet wat mijn ouders ervan vinden. Ze accepteren het wel, maar ze hebben er ook moeite mee. Daarom heb ik zelf ook veel moeite om mijn eigen situatie te accepteren, ook al is de positie van m'n tantes in de familie redelijk goed. Ik ga veel met hen om, van vroeger af aan al ook toen mijn tante een relatie met een man had.

Daarom ben ik bang dat ze zeggen dat ik op vrouwen val door mijn tante. Ook al slaat die redenering nergens op. Ik ben nu verliefd op een meisje. Kan ik dan voorlopig beter m'n mond houden totdat ik het zeker weet wat mijn geaardheid is en ik een relatie met iemand van hetzelfde geslacht krijg of kan ik mijn twijfels ook vertellen aan mijn ouders?

Reactie infoteur , Beste TS, veel ouders zeggen altijd dat ze het zullen accepteren wanneer een zoon of dochter met iemand van hetzelfde geslacht thuis zouden komen. Maar als het zover is, blijkt het toch heel moeilijk te zijn. Dit is ook logisch, een ouder verwacht het zelden van een eigen kind. Toch kun je er altijd beter eerlijk over zijn. Het gaat uiteindelijk om jouw geluk en dat is iets dat ook voor ouders bovenaan zou moeten staan.

Wanneer je twijfelt, en dat is heel normaal, is het ook helemaal niet erg om hier met je ouders over te praten. Door er nu over te praten, bereid je ze ook een beetje voor op wat er misschien komen gaat.

Ook als je dan toch hetero blijkt te zijn, weten zij in ieder geval dat je altijd eerlijk bent geweest en dat je zoektocht naar jezelf voorbij is.

Eerlijkheid is heel belangrijk. Door je ouders in deze situatie te betrekken win je hen vertrouwen en zullen zij ook zien dat het voor jou ook niet makkelijk is. Jj , Reactie infoteur , Beste JJ, ik zal je komend weekend een uitgebreide reactie via de persoonlijke mail sturen. Voor nu wil ik je in ieder geval alvast meegeven dat je hierdoor geen vrienden kwijt zult raken. Wanneer je wel vrienden kwijt raakt omdat je op vrouwen valt, dan zijn dit geen echte vrienden en zijn zij jouw vriendschap absoluut niet waard!

Ik stuur je gauw een prive mail! Ze heeft me een keer verteld dat ze mij erg leuk vond. Sindsdien heeft me dat niet meer losgelaten en ik denk dat ik ook op haar ben. We hebben ook al gezoend en ik vond het geweldig. Ben ik nu lesbisch of bi of ben ik gewoon een hetero die aan het experimenteren is?

Ikzelf weet het echt even niet meer en ben compleet in de war. Reactie infoteur , Beste. Helaas kan ik je niet vertellen of je lesbisch, bi of hetero bent. Dit kun je alleen zelf ontdekken en kan een ander niet voor jou bepalen.

Wanneer je echt het gevoel hebt verliefd te zijn op deze vriendin, en je besluit er verder mee te gaan, dan is de kans groot dat je lesbisch of biseksueel bent. Heb je wel ervaringen met jongens en verliefdheid, dan zou je biseksueel kunnen zijn. Alles hangt daarom puur van jouw gevoel af.

Het klopt inderdaad wel dat veel hetero's voornamelijk vrouwen nadenken over ervaringen met een andere vrouw of het inderdaad uitproberen. Echter gaat dit vaak zonder gevoel, hooguit het gevoel van spanning. Wanneer het bij jou verder gaat dan een spannend gevoel en je hebt echt het idee dat je verliefd op haar bent, dan denk ik dat je inderdaad lesbisch of biseksueel bent.

Wil je zekerheid, dan zul je gewoon moeten uitproberen en dan bepalen wat je gevoel je zegt. Ik vraag me alleen af of je het aan iemand kan merken, dat zij lesbisch is? Ik was heel verbaasd, maar ook opgelucht want ik heb nog steeds allerlei leuke vriendinnen! Misschien is dit niet een lesbische vraag maar, ik vroeg me af of het scheren voor seks met een vrouw belangerijk is. Op school weten wij namelijk van elkaar niet, ik scheer dit en dat, zeg maar.

Nog bedankt voor de tips, als ik ooit een vriendin heb ga ik dit zeker gebruiken! Reactie infoteur , Beste onzeker meisje, je kunt niet altijd aan iemand merken of deze persoon lesbisch is of niet.

Er zijn vrouwen waarbij je direct weet dat zij ook op vrouwen valt. Dit kan komen door de manier waarop zij naar vrouwen kijkt, het feit dat zij wat mannelijker is, manier van handelen, doen en laten enz.

Maar er zijn ook vrouwen bij wie je het helemaal niet ziet of kan merken. Je kunt dit vergelijken met heterostellen. Wanneer weet een vrouw dat een man haar leuk vindt? Omdat hij bijvoorbeeld naar haar kijkt, kleurt als zij naar hem lacht, door zijn opstelling tegenover haar enz. Wanneer deze man op mannen zou vallen, zou hij dit niet doen. Het is vaak de lichaamstaal die zegt of iemand op je valt of niet.

Wat scheren betreft, dit is iets waar je helemaal zelf over gaat. De ene vrouw vindt het prettig alles te scheren, de ander helemaal niet of ergens tussenin.

Belangrijk is dat je doet waar jij je prettig bij voelt en niet waar een eventuele partner op zou rekenen. Het is jouw lichaam, jij scheert zoals jij het wil. Zelf heb ik vroeger een relatie met een man gehad, maar ben nu helemaal voor haar gevallen.

Een tijd geleden heb ik even gevoelens gehad voor een vriendin van haar. Ik heb dit ook tegen mijn vriendin gezegd. Toch knaagt ergens de gedachte aan hoe het zou zijn met een ander, omdat dit mijn eerste relatie is met een vrouw.

Hoe sta jij tegenover het gedacht van een trio? Gaat dit mij een antwoord geven denk je? Zoals in het artikel gezegd doen niet alle vrouwen even graag hetzelfde bv het beffen waaronder mijn vriendin. Hier is waarschijnlijk geen alternatief voor, ik ga haar namelijk niet iets laten doen wat ze niet graag doet.

Toch bedankt voor de vele leuke andere tips ;. Reactie infoteur , Beste D. Ik kan me goed voorstellen dat je wel eens de gedachten hebt hoe het met een ander zou zijn.

Dit is voor heterostellen precies hetzelfde hoor. Wanneer ik bij mijn eerste vriend zou blijven, zou ik op een gegeven moment ook gaan afvragen hoe het met een ander zou zijn. Het punt is waarschijnlijk dat je het wel wilt weten, waar uiteraard niet vreemd wilt gaan of je vriendin kwijt wilt. Een trio is natuurlijk bespreekbaar. Het is wel handig er van tevoren achter zien te komen of je vriendin er ook voor in is. Het kan namelijk heel kwetsend en schadelijk voor je relatie zijn wanneer je het vraagt en zij staat hier totaal niet achter.

Omdat je het aan mij persoonlijk vraagt; ik sta niet achter een trio, omdat het tegen mijn principes in gaat en ik denk dat het nooit goed kan zijn voor je relatie, om welk geslacht het ook gaat. Maar dit is uiteraard mijn mening. Er zijn genoeg mensen die er wel voor in zijn! Hier zou je zelf achter moeten zien te komen, wil je hier iets mee gaan doen. Daarbij kan je je vriendin uiteraard niet dwingen iets te doen wat zij niet wil. Het is bij seks ook nooit 'voor wat hoort wat'.

Misschien zijn hulpmiddelen hierbij wel bespreekbaar, maar afhankelijk van waarom zij het niet graag doet. Zo kun je bijv. Maar zij kan hier ook andere redenen voor hebben, zoals bijv. Davina , Het lijkt me overweldigend. Natuurlijk kijk ik net als iedereen naar vrouwen.

Zelf ben ik heerlijk hoteldebotel. Ook ik droom vaak van grote stevige borsten en een heerlijk gladgeschoren vulva met een streepje. Ik hou namelijk van dat Brazilians zeg maar, daar ik heerlijk opgewonden van wordt.

Het geeft je een extra uitstraling van vrouw zijn. Verder is niets lekkerder dan een gladgeschoren vulva uitgebreid te doen kussen, daar het me zeker een extra opwinding doet geven. Justina , Is het misschien ook wat als ik en mijn vriendin daar dan een 'hulpmiddel' tussen doen.

Iets van een komkommer? Mijn vriendin is biologisch ingesteld dus zoiets gaat er bij haar wel in. Ik wil je verder bedanken voor alle handige tips, want het dak vliegt eraf als mijn vriendin me aait.

Reactie infoteur , Beste Justina, bij het appelen is het inderdaad mogelijk diverse hulpmiddelen te gebruiken wanneer je dit prettig vind. Graag gedaan en veel plezier! Onbekende Muts , Ik weet niet eens meer wat ik ben les bi of hetro? Ik denk allemaal… ik heb daar eigelijk nooit bij stil gestaan Ik dacht dat het heel normaal was als een jongen met een meisje ging. Nu ben ik gescheiden en krijg ik allerlei gevoelen ook voor vrouwen… Ik droom van grote borsten en zoenen.

Ik fantaseer over samenwonen met een vrouw… en ondertss date ik met een man. Ik ben eigelijk meer opzoek op het internet… maar kan niet de goede sites vinden. Dat zou heel fijn zijn… dan ben ik toch weer een stapje verder.

Muts vind ik zo oneerbiedig: Via internet zijn er ook voldoende sites te vinden waar je op kunt kijken en eventueel andere bi of lesbische vrouwen kunt ontmoeten. Op Hyves, als je dat hebt, zijn er diverse websites voor lesbische vrouwen. Al wat je hoeft te doen is zoeken op lebisch. Wil je nog wat discreter, kun je je aanmelden bij een datingsite. Om een voorbeeld te noemen, Lexa. Hier kun je invullen bij registratie dat je een vrouw op zoek naar een vrouw bent.

Wil je iets uitgebreider, dan wordt een vergoeding per maand gevraagd, maar dan kun je ook wel daadwerkelijk contacten gaan leggen. Zo is het misschien wel de meest discrete manier om te zien of je iets voor vrouwen voelt of dat het een bevlieging is. Mocht je nog hulp nodig hebben, je weet me te vinden!

Wanneer ik in bed lig met een meisje wil ze op een gegeven moment ook mij bevredigen, echter ik heb een heel erg gevoelige clitoris en weet niet zo goed wat ik daarmee aanmoet.

Wanneer ze ook maar even ernaast zit dan kan het echt een intens akelig gevoel geven. Hoe kan ik mijn clitoris minder gevoelig maken? Ik hoop dat u me een antwoord kunt geven. Reactie infoteur , Beste S. Gelukkig ben je hier lang niet de enige in.

Het is ook vaak moeilijk voor een vrouw aan een partner, ongeacht man of vrouw, aan te geven wat het beste is en om er over te praten. Je kunt een clitoris moeilijk gevoellozer maken, hoewel er wel enkele verdovernde middeltjes te krijgen zijn bij een uitgebreide apotheek. Gangsterduo pakt een strakke brunette. Lucky Marcus heeft een trio met 2 blondjes. Klein blondje te grazen genomen door lesbische negerinnen.

Art of Older Lesbian Women. Dikke pret op Catie's stapelbed. Brunette Abella seeks help from Chanel. Kinky Meiden in sexy SM lingerie verwennen een harde lul. Lesbians spreiden de beentjes om te beffen. Sweet And Petite Teens Fantasy.

A Threesome With Danger. Met z'n drietjes trillend naar een orgasme. Lesbians alternately massage and licks their natural boobs. Holly likt haar BFF scheel.

.. LEKKER GEIL WORDEN PRIVATE TANTRA MASSAGE

Bobbi eden sex tiener zoekt seks

Gratis porno films voor op je laptop, mobiel of desktop! I' m fun and full of energy and I am certain I can give you what you are looking. Het zal niet makkelijk zijn, maar ik kan je ook geen hoop geven als die er niet is. Huisvrouw, amateur, pov, vingeren, pijpen, cumshot, dik, dikke tieten. M'n beste vriendin praat gelukkig veel met me, dus ik kan m'n hart altijd luchten. Sindsdien heeft me dat niet meer losgelaten en ik denk dat ik ook op haar ben.

GIGOLO OVERIJSSEL GRATIS ZEX

Videos porno porno sexo en tetas travestis desnudas polla negra intercambios orgias hd bajar porno porno maduras peludas sasha grey follando videos free videos porno silvia rubi culonas descargar porno gratis heidi hentai maduras. con maduras chupando pollas grande follando con mujeres con maduritas videos porno de maduras porno con mama porno nekane xxx pornp gratis porno de transexuales follar abuelas chicas putas videos sadomaso porno alemán putitas xxx video porno gratis xxx bideos pornos ver videos porno madre e hijas follando negra actrices porno gratuitos transexuales follando chicas haciendo pajas sexo erotico pollas es.

cumlouder español porno porno gratis travestis ferrol videos sexo grati video gratis cumlauder videos gratis amateur x gratis de gordas masage rooms ama de chicas sexo interracial amateur españoles orgias gratis mamadas porno xl tube hd videos porno travestis peliculas porno pornogratis madura xxx mujeres haciendo sexo lesbianas videos porno trans porno de lesvianas cosplay babes sexo maduro español gratis abuelas follando videos lesbianas porno españil vintagexxx vieos porno gratis duro coño caliente videos porno gratis videos bdsm extremo tias buenas jovenes maduras con maduritas videos gigi love sexo anal hd amateur follando vidios porno lesvico gratis hentai manga follar petardas cumlouder ver video culos de maduras sado ancianas tetonas maduras gratis lesbico x peliculas porno de gratis videos porno secretarias culos negras porno vidio porno grati video de actrices porno española follando silvia rubi peliculas porno bbw porno gratis porn xvideos porno español gordas amateur culonas xxx sexo anal hd parejas coño maduras velludas viejas cachondas gratis trios hd mejores vídeos porno pov hd xvideos porno eyaculacion femenina videos porno pornografia follando trio putas maduras pelis porno hd maduras videos gratis en la calle porno fotos gordas videos porno porno gey español gratis sexo gorditas españolas gratis videos gratis duro xxx videos de mujeres lesvianas porno con jovenes videos porn videos x vidros xxx spanish porn anal paginas pornos lesbianas cuarentonas putas porno gratis sofia rose embarazada porno masaje xxx abuelas morenas pollas negras porno pornstars ver video xxx sexo jovenes nenas putas negras gordas corriendose los mejores videos porno gratis pornoxx mujeres maduras gratis buen porno gai porno cocina secretarias blacksonblondes peluda follando videos pono duro chocho mojado porno amater rusas follando pajas sexo travesti culazos porno grati jinx maze videos transesuales ver video parejas maduras vaginas abiertas videos porno ama de maduras con heteros follando xvideos porno español hd tetas naturales videos porno duro sexo en la exploradora porno gratis en castellano putas team skeet sexo gratis videos sadomaso video porno tetonas ama de gordas tetonas porno amateur maduras en fiestas sexo con porno gratis putas masaje xxx lesbianas vintage travestis españoles porno intercambios orgias maduras viejas videos de porno de maduritas videos tetonas gorditas tetonas gordas corriendose follando maduras follando gratis maduritas videos porno sexo amateur gordas follando putas chica desnudandose jenna jamenson gordas viejas follan chicas para chicas latinas chicas comiendose el coño brutal anal maduras gratis fotos de tios follando cumlauder gratis maduras maduritas.

con videos negras maduras follando porno.