Roze kutjes stijve lul in broek

roze kutjes stijve lul in broek

Hij pakte mijn rug vast en trok me tegen zich aan. Als gehypnotiseerd en nieuwsgierig deed ik wat hij vroeg en trok ik zijn onderbroek een stuk naar beneden terwijl hij zijn broek tot halverwege zijn bovenbenen omlaag trok.

Een grote dikke ietwat donkere behaarde lul kwam tevoorschijn, vol aders en met een grote paarse kop erop met half vel erover, waar een spleet in zat waar een dikke druppel uit tevoorschijn kwam. Ja op t zwembad die van die jongens van 13 jaar, maar dit was angstig en interessant tegelijk. Als ik het nu nog eens bedenk was die van Martijn zelfs meer als 20 centimeter en wel 7 centimeter doorsnede. Martijn kreunde, en hij trok zijn vel helemaal naar achter, een grote rode eikel verscheen, en mijn neus werd gevuld met een lucht waar ik ontzettend geil van werd, maar ik wist echt niet was ik ermee aanmoest….

Hij trok zijn vel van zijn lul naar achteren en daarna wat heen en weer, en smeerde de druppel die eruit gekomen was over de paarse kop heen, toen hij zag dat ik ernaar keek, en glimlachte toen hij mijn ogen zag. En zijn rechterhand die verdween in mijn onderbroekje….

Hij voelde het haar op mijn meisjeskutje, en probeerde zijn vinger in me de duwen, maar dat ging niet want mijn kutje was dus gewoon kurkdroog… Er was nog nooit iemand in of aan mijn kut geweest, en zelfs ik had er ook nog nooit mee gespeeld. Mijn grote witte tieten waren los, staken recht vooruit, met grote roze tepels erop, en ik ging gewoon spiernaakt op me rug naast hem liggen, terwijl Martijn me buik en daarna met kutje streelde, en kroop tegen me aan terwijl hij me in mijn nek likte.

Hij duwde zich tegen mij aan, en ik voelde zijn harde lul tegen me linkerbeen been, en terwijl hij aan me tepels zoog, kroop hij half boven op me. Zijn harde lul duwde hij ondertussen in me kruis, en ik lag als bevroren op me rug.

Verder dan zijn eikel tegen me behaarde kutje aan kwam hij nu niet, hij duwde mijn benen uit elkaar en ik trok krampachtig me knietjes iets op, en voelde zijn lul tegen me aandrukken terwijl Martijn in me nek zoog. Hij maakte zich los, en spuugde op zijn vingers.

Hij stak een vinger in me, en wreef de spuug over me kutje heen, en alles voelde nat en glibberig aan. Hij draaide zich tussen mijn benen, en probeerde zijn pik in me te duwen, maar verder dan een centimeter of vijf kreeg hij hem er niet in.

Ik voelde scherpe steken in me onderlijf, en had een geil en warm gevoel. Ik voelde toen ik me ogen sloot dat hij zwaar ademde, en zijn paal in me kutje probeerde te stoten. Ik kreunde en voelde me lichaam ontspannen. Door de opwinding waren deze bewegingen blijkbaar voor hem al genoeg, en kreunend kwam hij half in me klaar en een hele kwak warm, stinkend spul over mijn behaarde kutje en een klets erin, wat er meteen weer uitliep. Ik wist echt niet wat er gebeurde… Mijn schaamhaar plakte aan elkaar, en een scherpe lucht kwam van me buik.

Ik zoende hem nog even, deed mijn onderbroek aan, die meteen vol met zijn slijmerige sperma zat. Mijn tieten stonden recht vooruit in me TShirt, en voordat ik het naar beneden deed, smeerde de rest van Martijn zijn sperma over mijn buik. Ik mijn gedachten zat alleen zijn lul, en verder spraken er niet meer over, en hij dropte me thuis en ik ging naar binnen toe en zwaaide niet eens toen hij wegreed. Ik was nieuwsgierig naar morgen en ik rook zijn sperma de hele nacht.

De dag daarna was ik op school en kon ik niet wachten om terug te gaan naar Martin. Om 5u was ik daar terug om huiswerk te maken, hij was er ook en hij keek de hele tijd naar mij en mijn tieten. Ik had een dikke zuigvlek in me nek, die iedereen op school had gezien.

Achteraf bleek dat zij eigenlijk de hele situatie in scene had gezet, tijdens de sex deed Martijn haar zoveel zeer deed met zijn lul, dat ze had voorgesteld om mij te pakken en dat ie mij zou neuken, en haar dan met rust zou laten, wat dus precies gebeurde. We zwegen in de auto, en aan het einde van de straat legde hij zijn hand op me been, ik voelde mijn tepels hard worden, en toen hij mij wegbracht stopten we in een hoekje op de parkeerplaats van Ziekenhuis de Honte.

We kropen achter in de bus, en op zijn verzoek kleedde ik mij weer uit. Martijn deed zijn broek uit, en ik zag zijn grote stijve lul met volle ballen klaar voor de aanval…. Zoals gevraagd lag ik op mijn rug en trok ik mijn benen op. Ik trok me been iets omhoog, en voelde dat zijn vinger uit me ging, en dat hij zijn harde lul er voor in de plaats hield. Hij duwde zijn pik tegen me kutje aan, en ik voelde hoe mijn natte lipjes uit elkaar werden geduwd. Hij duwde iets harder, en ineens na even flink aandringen, schoot zijn eerst zijn eikel en daarna zeker 10 centimeter pik bij me naar binnen… Ik kromp ineen van een stekende pijn, en voelde hoe de joekel van een paal nu zeker voor de helft in me zat.

Door de pijnscheut bewoog ik me zodanig dat hij nog makkelijker makkelijk toegang kreeg tot me lijf, en met een harde stoot duwde zijn lul nog een centimeter of 5 naar binnen. Hij haalde zijn pik terug, en duwde hem weer voor de helft terug naar binnen. Weer een paar centimeter dacht ik, en ik beet op mijn onderlip van de pijn. Na een minuut of wat ging zijn lul een stuk verder in me, en gleed ie als gesmeerd in en uit me, en de pijn werd een branderig gevoel.

Toen begon Martijn met lange halen in me te stoten. Ik steunde bij iedere stoot en Martijn joeg zijn pik in hoog tempo in en uit me kutje, de auto schudde heen en weer, en het was denk ik daardoor dat we niet meer in de gaten hadden dat we op de parking stonden van het ziekenhuis, Het bezoekuur was net begonnen natuurlijk, want er klopte iemand hard op de achterkant van de bus, en riep of dat neuken bij t ziekenhuis godverdomme wel normaal was.

Ik lag hulpeloos vastgespiest met zijn dikke lul achterlangs in me, en ik zag dat er iemand door het achterraam van de bus naar binnenkeek, en dat deze persoon ook zag hoe mijn kut in het licht van de straatverlichting opgevuld werd door Martijn zijn lul. Hulpeloos lag ik op me zij, kneep me benen samen en daarmee Martijn zijn lul klemvast in me harige tienerkut. Martijn schrok en wilde zijn stijve lul terugtrekken, maar het was al zover. Hij was blijkbaar al aan het komen of was niet ver van zijn orgasme af, want toen zijn lul terug trok uit me, spoot er een lading geil en sperma uit zijn pik, tegen me reet, over me benen, rug, BH en ook over mijn kleren die naast mij lagen.

Mijn kutje maakte een geluid alsof ik een scheet liet, en er liep ook uit sperma uit me kut. Twee gezichten bleven me aankijken, en zagen hoe Martijn zijn spuitende lul in zijn broek deed, naar voren kroop, en hoe ik volgespoten spiernaakt wegkroop in de bus, en liepen door toen Martijn zijn motor startte.

Zwijgend reden we naar het huis van mijn tante Corina in Spui, waar ik toen woonde, ik fatsoeneerde mijn kleren en deed alsof er niks aan de hand was. Mijn kutje gloeide inmiddels alsof ik moest plassen. Toen Martijn wegreed en ik binnen kwam zag mijn tante dat mijn kleren vies waren, en vroeg wat ik had gedaan.

Ik zeg, niks bijzonders en ging zitten. Maar toen ik dichtbij haar kwam zag rook ze blijkbaar meteen dat het mannengeil en sperma was; ze rook als een speurhond aan mijn kleren, en overal zat Martijn zijn zaad, mijn tante die was niet gek natuurlijk. Toen ze vroeg wat ik had gedaan, vertelde ik dat Martijn mij de eerste keer bijna en de tweede keer volgens mij had geneukt, en dat ik t denk ik wel lekker vond.

Ze had de dag daarna dus met zijn vrouw gebeld, met de mededeling dat ik onder het sperma zat toen Martijn mij naar huis had gebracht, en dat ze misschien wel eens wat vaker sex met Martijn moest hebben, aangezien hij nu meisjes van 14 jaar aan het neuken was. Toen zijn vrouw mijn tante had uitgelegd dat ze na de bevalling van het laatste kind altijd zeer had na het neuken, en hij liever niet had dat Martijn op een ander ging, dat ze op zoek waren naar iemand die hij gewoon lekker zonder verplichtingen kon neuken zonder dat hij anders och vreemd zou gaan.

Ik wist toen nog niet dat hij al een paar van mijn oudere vriendinnen had proberen te versieren maar dat er niet eentje was die met hem had willen neuken. Martijn stopte in het donker voor de deur, en ik stapte nietsvermoedend in zijn bus. Hij lachte breed, en hij stuurde meteen weg, en kneep me in me knie. Ik was botergeil en zoende hem wild toen hij de auto stopte, vlinders kroelden door me buik; ik was smoorverliefd… Ik kroop naar achteren, en hijgend kleedde ik me snel uit Martijn trok zijn broek omlaag, op zijn schoenen, en zette mij op mij knietjes Hij duwde zijn lul tegen me kutje aan, spuugde er een dikke klodder op, en duwde zijn lul in een beweging zo bij me naar binnen, diep in me kutje.

Ik voelde hoe hij me vulde, en hij stootte toen hij niet verder ging, in 1 beweging diep in me lijf. Ik boog me bovenlichaam naar beneden, en me kont omhoog, en voelde een zaaalig  gevoel; ik werd geneukt door de man waar ik van hield. Hij greep mijn heupen vast, en neukte me hard, het was wel wat gevoelig, maar ik voelde zijn ballen tegen me billen kletsen. Na een minuut of twee kreunde hij en gromde diep toen hij in me klaarkwam, en ik voelde zijn pik kloppen bij iedere straal die in me kwam.

Ik voelde hoe zijn glibberige slap werd pik uit me kut gleed en zijn zaad uit me kut op het matras liep. Hij trok zijn broek omhoog, terwijl ik met me kont omhoog zat, en keek goedkeuren naar me kut. Mijn jeans stonk naar zijn sperma, het kon me niet eens schelen, en in de auto vroeg ik of hij me een nieuwe zuigvlek wilde maken, zodat iedereen kon zien dat ik geneukt was.

Hij zette zijn tanden in me bleke nek, en zoog net zolang het bloed in ze mond stond. Zijn vrouw deed de deur open, toen Martijn zijn duim opstak in de auto, ze keek naar me lijf en me tieten, en ze had een tas met kleren in de hand, die voor Corina waren, of ik die mee wilde nemen, en dat was het.

Ik nam de tas in ontvangst, en stapte weer in de auto bij Martijn, die nog eens zijn duim opstak toen hij met mij wegreed. Geil als ik was, kroop ik tegen hem aan, en hij stuurde meteen naar een verlaten weggetje bij de kreek. Hij liet me me uitkleden, en neukte me daarna op dezelfde manier, ik op mijn knietjes, en hij van achteren langs diep in mijn kutje, alleen duurde het toen wel bijna 20 minuten voordat hij klaarkwam. Hij bleef lang doorhalen en bij iedere stoot gleed zijn lul helemaal in me kutje.

Nadat hij me voor de tweede keer de avond volgespoten had voelde mijn behaarde kutje alsof het in brand stond. Hij kreunde toen hij spoot en zei dat ie van me hield toen hij zich voor de tweede keer die avond zijn zak in me leegmaakte.

Ik mocht nooit bij hem weggaan, en ik was voor altijd zijn meisje zei hij tegen me. Ik geloof echt dat hij van me hield, op en in mij kon hij zich bevredigen, iets wat thuis niet kon, ik deed alles voor hem, dat heb ik ook gedaan ik hield van hem, ik was van hem dacht ik.

Ik heb me ik weet niet hoevaak in een periode van 3 maanden van april tot juni in echt alle standjes laten neuken. Ik heb dat zeker 4 maanden iedere dag urenlang gedaan en volgehouden voordat ik t in de gaten had dat t niet klopte; soms twee, drie keer per dag liep ik hem tegen het lijf, en iedere keer liet ik me door hem gewillig neuken in ieder denkbaar standje.

Tot ik de GSM van me tante op tafel zag liggen, nadat ik teruggebracht was door Martijn. Ze was m vergeten toen ze ging slapen. Ik opende de berichtjes, en zag dat er veel van Martijn en zijn vrouw zaten, en ik las in de eerste van zijn vrouw een berichtje.

Martijn neukte mij en zijn vrouw betaalde Corina geld, die wisten dat gewoon, hij had blijkbaar ook ooit Corina geneukt, en die kon zijn lul niet in haar kutje hebben, en ik kon dat wel? Eerst voelde ik me schuldig en raar, maar toen bedacht ik dat ik Martijn zijn vrouw kon straffen door superveel met hem te neuken.

Ik heb toen stiekem wel gewoon een paar keer met hem afgesproken, en me soms wel 5 keer op een dag laten neuken als een tienerhoer. Iedere keer als hij zijn lul in mij stak, dan kreeg ik een warm geil machtsgevoel, ik was inmiddels jarig geweest en liet me met me 15 jaar door hem gewillig volspuiten, denkend dat dit zo hoorde. Maar voor Martijn was ik alleen een neukgat waar hij zijn zaad ik kwijt wilde, en als we soms na het neuken naast elkaar in de auto op het matras lagen, droomde hij hardop dat hij het liefste met mij zou willen weglopen, verhuizen naar Spanje en daar een barretje zou willen beginnen, maar dat hij ook niet wegwilde bij zijn vrouw, en dat die ook steeds vaker zeurde om sex, maar dat ie m thuis niet eens meer hard kreeg als ie met mij had geneukt.

Daarna kroop ie nog eens bovenop mij, en kwam binnen 5 minuten voor de tweede en als ik hem dan streelde en zei dat ik van hem hield kwam hij vaak daarna soms een derde keer schokkend in me klaar.

Hij neukte me iedere dag zo vaak dat hij kon, spoot me vol, en ging dan naar huis. Ik had als meisje van 15 inmiddels het lichaam van een volwassen vrouw; dikke borsten, en omdat ik iedere dag een paar keer geneukt werd, straalde ik sex en geil uit. Op school wisten al mijn vriendinnen van mijn affaire, maar niemand zei er iets over.

Op een gegeven moment kwam Martijn mij ook tussen de middag van school halen, voor een vluggertje en en na school haalde hij me op, en spoot me dan al op de terugweg naar huis even vol. Hij wilde de hele dag alleen maar neuken, neuken en nog eens neuken, en hij was verliefd op mij, me kut en me tieten, maar ik wilde ook gewoon andere dingen met hem doen doen, maar hij had alleen maar sex met me, en ik liet me als jong onschuldig meisje willoos gebruiken voor alles waar hij zin in had.

Mijn behaarde kutje was een volwassen kut geworden, mijn strakke kontje een neukgat en zijn kolossale paal van zeker 20cm gleed tot zijn ballen in me als een warm mes in de boter.

Maar even terug naar de trio. Maikel was toen 34 jaar, 95 Kilo schoon aan de haak, gespierd, groot geschapen met een lekkere dikke pik van zeker 18cm, dikke ballen, altijd geil, goede conditie, dominant en het uithoudingsvermogen van een paard. Maikel en Hans kwamen binnen in Axel en ik ontving hun beiden met een kus op de wang.

Wat ongemakkelijk schoven wij door naar de keuken, gingen aan de tafel zitten en ik gaf  beide heren met een onschuldig gezicht beiden een glas water. Maikel keek mij veelbetekend aan, en nam de pil in met een brede grijs, Hans volgde zijn voorbeeld en dronk het water in 1 terug leeg.

Ik ging zitten op de bank, en de mannen vleiden zicht naast mij op de veels te kleine bank. Ik zoende Hans in zijn nek, en Maikel begon ondertussen houterig mijn truitje uit te trekken, waarop ik maar voorstelde samen naar boven toe te gaan. Ik stond op, en liep de trap op naar boven; de jongens volgden mij gedwee naar de slaapkamer, ze waren geil alleen ik was nog veel geiler al vanwege het idee wat zou komen.

In de slaapkamer aangekomen, kleedde ik me uit, en kroop spiernaakt midden in het bed onder het dekbed. Hans zijn kromme dikke lul stond al paraat zag ik, en naakt en heet kroop hij tegen mijn rechterkant aan; Maikel zijn dikke vleespik bungelde nog, en naakt kroop hij aan de andere kant tegen mij aan, en ik voelde onder de deken zijn naakte lichaam tegen hem aan.

Onwennig keken we elkaar aan, en Hans lag op zijn rug en zat al met zijn vingers aan en in mijn kutje en ik voelde aan zijn stijve harde lul tegen me aan. Toen Maikel zijn lul harder werd zoog ik zijn pik verder in me mond, mijn tong flitste langs zijn eikel, zijn eikelrand, terwijl ik zijn ballen in mijn vrije hand had.

Terwijl ik Maikel aan t pijpen was duwde Hans eerst 1 en daarna twee vingers in mijn natte kutje, en terwijl ik Maikel pijpte werd zijn pik een loeiharde paal, met een grote paarse eikel erop. Vergeleken met Maikel zijn lul had Hans, die toch fors geschapen was, maar een pikkie, en zelfs die van Martijn was me zijn 7cm diamater nog dun vergeleken met dit paardengeval. Ik voelde Hans zijn lul al ongeduldig tegen mijn billen, en terwijl ik mijn bekken kantelde, schoot zijn pik als een raket mijn kut in, en haalde hij zijn pik eruit, om m er weer tot zijn ballen in te duwen.

Dus daarna ging ik uitnodigend op me knietjes zitten, mijn benen iets gespreid en presenteerde mijn hete kaalgeschoren natte tienerkut aan Maikel.

Ik kreunde zacht, en kromde mij rug, kantelde mijn bekken, en kreunde zachtjes toen hij zijn naar zout smakende stijve lul zonder iets te zeggen in me duwde, ik voelde zijn grote vleespaal ruimte zoeken in mijn kutje, en het voelde alsof er iets drukkends in me zat, en ook voelde ik dat hij niet verder in me kon. Toen sloeg hij hard op mijn rechter bil, en van schrik veerde ik omhoog, waarna Maikel in één stoot zijn lul over de volle lengte in me ramde.

Ik voelde me van binnen oprekken, en ik voelde zijn zware volle zijn ballen tegen me kut kletsen, iets wat ik in pornofilms wel eens hoorde, bij Martijn was het ook wel eens gebeurd, maar met Hans nooit had meegemaakt. Maikel zijn ballen kwamen tegen me benen toen hij terugtrok en zijn paal in ramde en me daarna nog een terug in me warme natte tienerkut ramde.

Ik gilde het uit van pijn en genot, en het voelde alsof ik van binnen opgescheurde, en ik voelde zijn eikel tegen mijn baarmoeder, en een golf sap perste zich uit me kut. Vanaf nu zou neuken nooit meer hetzelfde zijn voor mij wist ik. Hans zat ondertussen op zijn knietjes voor me, en liet zich pijpen, iets wat ik niet veel deed eigenlijk, terwijl zijn beste maat mij zonder condoom met lange halen in mij kletsnatte kut neukte.

Mijn god, wat voelde ik dat goed, en een warm gloeiend gevoel kwam over me. Met zijn hand trok Maikel mijn enkels en voeten omhoog, zodat mijn bekken nog verder kantelden, en ik alleen op mijn handen en knietjes op bed zat, en ramde zijn dikke paal diep in mijn zuigende kut.

Ik zoog aan Hans zijn lul, en stak twee vingers diep in zijn kont. Maikel zag natuurlijk nu mijn roze strakke kontgat en zag dat bij iedere stoot iets open gaan, en ik voelde zijn ballen borrelen; hij neukte nu een tiener, ook nog eens de vrouw van zijn beste maat, die zich op dit moment door mij ik was dus een echte slet liet pijpen,.

Ik voelde bij iedere stoot hoe mijn lichaam zijn pik melkte, en toen hij voelde dat zijn sperma zijn ballen ging verlaten, duwde hij zijn paal diep in me, en ik kreunde toen hij mijn voeten nog verder omhoogtrok, en hij duwde zijn pik nog maar eens tot aan zijn ballen in mijn kut, die gloeide van buiten en brandde van binnen.

Ik voelde iets op mijn kontgat, en ik zag dat Maikel over me kont spuugde terwijl hij zijn duim tegen en half in me kontgaatje duwde. Ik keek achterom en zag zijn gezicht en hij grijnsde: Zonder dat ik iets aan kon doen voelde ik mijn kut zich ritmisch samenkrampen rondom zijn harde pik, die kogelhard was door de eerder genomen erectiepil….

Ik had omdat ik toen zelf klaarkwam, niet eens in de gaten dat Maikel ook in me klaarkwam, en het flitste in geen moment in mij of hem door dat ik vruchtbaar was omdat ik de pil niet slikte. Hij pakte me bij mij borsten, en zijn pik zat echt zowat in me baarmoeder, zo diep, en ik voelde toen pas dat zijn zaad met dikke stralen uit zijn kloppende pik in me aan komen was… kreunend injecteerde zijn hij zijn sperma in me, terwijl ik Hans pijpte die met open ogen zag hoe zijn maat diep in mijn blote kale kut klaarkwam….

Ik kreunde hard, met Hans zijn pik in me mond, en wild neukte Maikel ongecontroleerd zijn ballen in me vruchtbare kut leeg, en herstelde zijn ritme terwijl zijn sperma vermengd met mijn kutsap in dunne warme stralen langs mijn benen naar beneden op de matrasovertrek droop. Hans zijn lul floepte uit mijn mond en hij kwam naast me zitten. Maikel pakte een kussen, en stak dit onder mijn onderbuik zodat mijn kont omhoog kwam en mijn kut zich opensperde.

Maikel duwde mijn rechterbeen open en uit de weg, vouwde mijn kutlippen open, en duwde zijn pik terug in mijn kletnatte kut, terwijl Hans tekeek en aan zijn lul trok. Daarna duwde Maikel zich omhoog, trok mijn billen uit elkaar en,begroef zijn gezicht tussen mijn billen… Zijn tong vond zonder moeite mijn kontgaatje en ik voelde hoe zijn tong mijn sluitspier openmaakte.

En nu geef je, je zoontjes wat van dit drankje, zodat we tenminste lekker ongestoord verder kunnen gaan! Met het slaapdrankje in haar handen loopt ze naakt de kamer op van haar jongste zoontje. En met pijn in het hart kijkt ze toe hoe haar eigen zoontje het drankje goedgelovig opdrinkt , het duurt niet lang voor Tim wegdoezelt.

Ze pakt het lege bekertje mee en loopt naar de kamer van haar oudste zoontje toe. Verbaasd opent kleine Bram zijn ogen '. Het is een geil gezicht om haar zo naakt naast het bed van haar zoontje te zien zitten. Langzaam staat ze weer op en loopt de kamer uit, met haar rug naar me toe sluit ze zachtjes de deur van de kamer van haar zoontje wanneer ik haar ruw van achteren beetpak ze schrikt en slaakt een gilletje , ik voel haar dikke kont in mijn kruis drukken terwijl ik haar stevig vastheb , ' Zo sletje , we gaan eens lekker in bad!

Ze opent de deur van de badkamer terwijl ik achter haar aan loop , het is een mooie grote badkamer met zowel een douche als een groot bad met ruimte voor twee. Op het moment heb ik een ongelooflijke moeite om me in te houden, en haar geile lichaam niet meteen te verkrachten.

Ik heb echter nog de hele nacht om me aan haar te vergrijpen en voor ik haar daadwerkelijk penetreer zal ik die snol in iedere positie krijgen die ik wil, ze zal alles doen wat ik haar zeg en vervolgens zal ik haar genadeloos hard verkrachten. In wezen vind ze het allang lekker om aan zo'n dikke harde lul te worden geregen en vanavond zal ze het toegeven ook! Ik kijk toe hoe ze mijn bevelen opvolgt terwijl ik me op een stoel recht tegenover het bad neerzet en haar kont bekijk terwijl ze hangend over het grote bad het water tot een aangename temperatuur aan het mengen is.

Omdat het nog wel een tijdje duurt, voor het grote bad is volgelopen, besluit ik mijn machtsspelletje nog even door te zetten. Ik beveel Angela om met haat gezicht naar mij toe op de badrand te gaan zitten. Met haar benen strak over elkaar gaat ze op de rand van het bad zitten en met haar beide armen gekruist voor haar lichaam bedekt ze haar grote borsten waardoor haar mooie lichaam vrijwel helemaal voor me bedekt blijft.

Met een angstige maar tevens woedende blik in haar ogen tuurt ze afwachtend naar de grond, ze heeft er duidelijk genoeg van om de hele tijd bekeken te worden. Voor mij is het echter al genoeg om haar mooie bruine benen te bekijken, die gewoon ,net als de rest van haar lichaam, perfect gevormd zijn!! Maar goed, het is tijd om mijn dominante spelletje voort te zetten, blij zal ze er niet mee zijn net nu ze dacht even ongestoord met haar intieme plaatsen bedekt te kunnen blijven zitten.

Welke Aziatische stad heeft de grootste aandelenbeurs ter wereld? Financieel heeft ze het goed genoeg met een man die een topfunctie in het bedrijfsleven heeft. Wacht maar tutje ik krijg je wel waar ik je hebben wil, denk ik bij mezelf, en ik besluit wat lulligere vragen te gaan stellen.

Voor welke soort sporters vormt de Annapurna een uitdaging? Fout antwoord ik ,.. Langzaam strekt ze haar linkerarm uit en plaatste deze op de badrand, met haar rechterarm probeert ze haar grote borsten te bedekken, wat maar moeilijk lukt , de bovenkant van de samengedrukte borsten steken geil over haar arm heen, het lukt haar echter wel om allebei haar tepels netjes bedekt te houden.

Ik besluit haar een lullige sportvraag te stellen , en alweer gokt ze het foute antwoord, ze is een intelligente vrouw maar van sport weet ze zoals ik had verwacht niks af. Met tegenzin haalt ze haar arm voor haar borsten weg , haar immense tieten , schudden een beetje op en neer wanneer ze, ze ontbloot, en ik kan weer ongegeneerd naar haar lekkere grote meloenen kijken, nog steeds verwondert het me hoe ontzettend mooi en rond dit paar ferme tieten gevormd is en hoe fier en strak ze vooruitsteken.

Wat ziet ze er toch geil uit, nog een paar vragen en deze sloerie zal wijdbeens voor me zitten en haar strakke kut aan me laten zien , en ze zal simpelweg niets durven te weigeren. In welke stad werd Jan Vermeer geboren? Ze blijft zitten , en ik zie haar twijfelen , ze gunt me het plezier niet , maar ik kijk haar dreigend aan en ze weet ze dat ze geen keus heeft en aarzelend haalt ze haar benen van elkaar. Ik krijg zicht op het bovenste gedeelte van het kleine streepje schaamhaar dat over haar kutje heenloopt.

Ik besluit haar te kloten en pik er argeloos een sportvraag uit ' ' Wie kreeg in de Gouden Voetbalschoen uitgereikt als voetballer van het jaar?

Met haar armen wijd gespreid op de badrand , haar dikke borsten open en bloot de lucht in stekend maar haar benen stevig tegen elkaar houdend kijkt ze me pissig en tegelijk bang aan ' ' Ik weet het niet antwoordt ze zachtjes ' '''. Het wordt haar teveel en ze gaat ineen geschrompeld met haar handen voor haar gezicht zitten huilen.

Snikkend zit ze daar , haar hoofd achterover hangend, wijdbeens met haar borsten fier vooruit. Ik ga tussen haar benen instaan en pak haar hoofd vast.. Ze sluit haar ogen en bijt op haar lippen , ze voelt zich vernederd maar wil zich niet laten kennen. Het is zo'n geil gezicht om haar zo te zien zitten , haar hele lichaam blootgegeven en vooruitstekend terwijl ze met haar hoofd achterover naar het plafond staart en niet kan zien wat ik allemaal met haar lekkere lijf kan uithalen , wat moet ze zich ongelooflijk vernederd en machteloos voelen , volledig overgeleverd aan de geile driften van haar aanrander.

Met 2 handen pak ik haar grote borsten vast , ze schrikt maar blijft strak in dezelfde positie zitten , ongegeneerd kan ik aan haar grote ronde tieten zitten. Ik kneed haar volle borsten en druk ze samen terwijl ik ruw in haar roze tepels knijp , haar gezicht vertrekt van de pijn ''..

Langzaam ga ik naar beneden en ga op mijn knieën voor haar zitten , met mijn gezicht recht voor haar gespreide kut ' ' Wat heb je toch een geile kut! Ze zit nog steeds strak in dezelfde positie en durft zich niet te verroeren , met haar hoofd achterover kan ze niet zien wat er allemaal tussen haar benen gebeurt , ze kan alleen maar afgaan op wat ze voelt en hoort en dit heeft ze maar te ondergaan.

Met het grote mes op haar dijen houdend druk ik mijn lippen op haar strakke kut en laat mijn tong tussen haar schaamlippen en over haar goed zichtbare klitje glijden , van schrik schokt haar onderlichaam een beetje op en neer. Dit moet haar wel opwinden , en hoe zeer ze het waarschijnlijk ook probeert tegen te houden merk ik dat haar kut behoorlijk nat aan het worden is , driftig bef ik door terwijl haar kutvocht inmiddels langs mijn lippen begint te lopen.

Zwaar vernederd roept ze.. Ik wil dit niet! Ik druk het scherpe mes nu hard tegen haar dijen aan.. Snel laat ik mijn tong weer in haar warme , natte gleufje glijden en ga vrolijk door. Ze vertikt het echter om te kreunen , ik druk het mes nogmaals stevig op haar dijen en roep.. Nooit gedacht dat die nette buurvrouw , moeder van 2 kinderen , zo geil kon klinken. Ik heb genoeg gehoord en kom weer omhoog en pak haar hoofd vast , het grote bad is inmiddels volgelopen '.

Ze draait zich om en stapt in bad , pestend geef ik haar met mijn vlakke hand een klap op haar mooie ronde billen, zo snel als ze kan gaat ze op haar rug in het grote bad liggen. Ik pak een stoel en zet deze ter hoogte van haar hoofd naast het bad , en bekijk genietend hoe dit lekkere wijf voor me in bad ligt ' ' Ga je ook zo tekeer als je door je man genomen wordt! Beschaamd slaat ze haar ogen neer ' ' Een vrouw als jou vraagt er gewoon om verkracht te worden, zo hard en geil heb ik een vrouw nog nooit horen kreunen , je bent een echte hoer!!!

Doe je benen uit elkaar!!!! Die trut begint moeilijk te doen , ze wil er maar niet in geloven dat ik hier de baas ben , ik zal haar leren. Ik zet het grote mes drukkend op haar keel ''. Aarzelend doet ze langzaam haar benen uit elkaar, met opengesperde kut ligt ze in bad , en ik kijk haar lekkere neukgrotje in dat open en bloot in het heldere water ligt.

Wetend dat ze geen keus heeft slaat ze haar ogen neer , met haar hoofd naar beneden hangend tuurt ze enkele seconden naar het water en trekt dan met 2 vingers haar mooie schaamlippen wat opzij en steekt vervolgens behoedzaam haar middelste twee vingers in haar kutje. Dit is een ontzettend geil gezicht en langzaam wrijf ik met mijn hand over de dikke lul in mijn broek. Nog even kijkt ze me aan '.

Gewillig gaat ze door zichzelf met gesloten ogen te vingeren en af en toe hoor ik haar mooie stem lekker geil kreunen. Het heeft wat moeite gekost maar nu doet ze ook alles wat ik wil. Wat moet ze dit afschuwelijk vinden om te doen , de manier waarop ze tegenstribbelde. Het is werkelijk ook een van de meest vernederende posities waarin je een vrouw kan dwingen , wat moet ze zich ongelooflijk schamen op het moment. Ik besluit me eindelijk eens uit te kleden om me eens lekker op haar geile lichaam af te rukken.

Ik zie haar benen en mooie gladde strakke dijen en kijk hoe haar vingers in haar lekkere kutje op en neer bewegen terwijl het water hevig op en neer klotst , haar ferme tieten steken half boven het water uit en haar roze tepels staan recht overeind , ik word gek van geilheid en begin steeds harder aan mijn pik te trekken kijkend naar hoe dat mooie lichaam , nat van het warme water , open en bloot voor me ligt.

Ik zie haar mooie gezicht , en word wild van lust terwijl ik haar met gesloten ogen en een verbeten gezicht hoor kreunen terwijl ze dat lekkere lijf van zichzelf eens goed verwent. Ik sta op het punt om klaar te komen en haar geile lichaam helemaal onder te spuiten wanneer ze verschrikt haar ogen opent en me daar helemaal naakt naast haar ziet staan aan trekkend aan mijn grote pik. Ze verwacht natuurlijk dat het nu tijd is voor de lang gevreesde penetratie maar in plaats daarvan stop ik mijn ballen en mijn lul terug in mijn boxershort '.

Angstig kijkt ze me aan. Angstig gaat ze in het bad voor me staan en legt haar handen langs haar zij. Dat kutwijf , mijn pik staat nu echt op knappen. Ik zie haar bijgeschoren kut met het kleine streepje schaamhaar en mijn ogen vallen op de scheerspullen van haar man die op het kastje naast het bad staan , en krijg het ongelooflijk geile idee haar kut helemaal kaal te scheren als straf..

Zonder iets te zeggen ga ik met mijn armen het bad in, pak haar stevig bij haar benen vast en trek haar ruw in 1 keer met haar kont het kindersteuntje, dat schuin over het bad heen ligt op , geschrokken grijpt ze zichzelf paniekerig vast aan de zijkanten van het bad zodat ze niet kopje onder gaat.

Ze ligt nu schuin in bad met haar onderlichaam boven het water uitstekend, haar benen over het smalle plankje kindersteuntje heen stekend waar ze met haar dikke kont opligt. Haar kut steekt nu fier de hoogte in, terwijl ze met haar armen op de badrand haar onderlichaam omhoog probeert te houden zodat ze met het hoofd boven water blijft. Dit is een ongelooflijk vernederende positie aangezien haar kut uitdagend omhoog steekt en ze haar kont nooit zelf van het plankje af zal krijgen tenzij ze haar armen loslaat en hopeloos kopje onder gaat, op deze manier is haar onderlichaam volledig aan mij overgeleverd.

Zonder iets te zeggen pak ik haar benen vast en duw ze uit elkaar '. Ze ligt nu helemaal klaar om geschoren te worden. Ik draai me om en pak de bus scheerschuim en het grote scheermes en al schuddend met de bus scheerschuim loop ik op het bad af , met grote ogen kijkt ze naar het scheerschuim en het mes en dan weer naar de grote bobbel in mijn inmiddels te kleine boxershort.

Huilend van vernedering kijkt ze toe hoe ik haar kutje met het scheerschuim insmeer en het grote scheermes vervolgens in het water doop. En al snikkend moet ze toezien hoe ik het mes boven tegen haar poesje aanzet en langzaam naar beneden haal, het laatste streepje trots op haar ongelooflijk mooie strakke kutje wegscherend.

Zorgvuldig werk ik haar hele kutje af en binnen een paar minuten is haar hele kut glad en kaal, met de waterslang van het bad spuit ik de laatste restjes scheerschuim en de losse haartjes vervolgens van haar poesje af. Met mijn hoofd tussen haar benen bekijk ik tevreden het resultaat, ik kan haar kutje zo nog beter inkijken en iedere handeling die ik bij haar zal doen zal ze nog beter kunnen voelen. Wat heeft ze toch een mooi roze kut en wat zijn haar schaamlippen strak en mooi gevormd.

Langzaam wrijf ik met mijn hand over haar kale grotje, het voelt zo lekker zacht en glad ik kan bijna niet wachten mijn grote pik bij haar naar binnen te steken. Angela is inmiddels gestopt met huilen en ligt beschaamd en machteloos in nog steeds dezelfde positie met haar benen wijd toe te kijken hoe ik schaamteloos haar kaalgeschoren kutje bekijk en betast. In 1 ruk trek ik het steuntje vervolgens onder haar kont vandaan en met een plons knalt ze met haar lekkere billen weer terug in het water.

Ze is blij dat ze haar lekkere lijf weer helemaal onder het water kan verbergen , even uit het oog van haar aanrander. Maar dan commandeer ik haar weer rechtop in bad te gaan staan. Met tegenzin komt ze langzaam omhoog en staat ze weer spiernaakt voor me , ' 'Tijd om je eens even lekker in te soppen, hoertje van me!

Met in mijn linkerhand de sproeier en in mijn rechterhand een flinke klodder doucheschuim sop ik haar helemaal in. Haar grote borsten schudden op en neer terwijl ik ze eens lekker inwrijf, en zorgvuldig wrijf ik over haar poesje terwijl ik de harde stralen van de sproeier tussen haar benen inricht en tegen haar grotje aanduw zodat de warme stralen water naar binnen spuiten en ze een lekkere vaginale douche krijgt.

Voorzichtig trek ik haar billen iets uit elkaar en sproei het warme water tussen haar billen en zet de sproeier op haar kontgaatje , het water spuit naar binnen en ze probeert haar billen tevergeefs weer bij elkaar te knijpen maar ik hou ze stevig uit elkaar , zodat ze niet aan een grondige anale douche kan ontkomen.

Wat heeft die vrouw een perfect verzorgd lichaam , ze ruikt zelfs tussen haar billen heerlijk en schoon, en ook hier is alles mooi glad geschoren , '. Ik laat haar billen los en zeg dat ze zich weer om moet draaien , vervolgens sproei ik haar helemaal af en staat ze van top tot teen schoon en wel voor me.

Schaamteloos bekijk ik van een afstandje nog een keer goedkeurend haar lichaam. Ik heb nog steeds de bivakmuts over mijn kop en daar heb ik inmiddels schoon genoeg van , ik ga die trut gewoon laten zien met wie ze te maken heeft , het kan gevolgen hebben maar dat risico ben ik bereid te nemen. Ze zal wel schrikken als ze ziet dat het haar 19 jaar jongere buurjongen is die haar genadeloos misbruikt.

Ze moet gewoon mijn gezicht kunnen zien en weten wie ik ben als ik haar straks verkracht, het maakt me ongelooflijk geil om te bedenken hoe ze alle vernederingen moet doorstaan , hoe ze gepenetreerd wordt en alles moet doen voor haar eigen buurjongen. Angela heeft ooit eens tegen mijn moeder gezegd dat mijn moeder toch maar een knappe zoon had , en vaker heb ik haar zien kijken naar mijn licht gebruinde gespierde lichaam terwijl ik in mijn zwembroek in de achtertuin stond.

Met die uitspraak doelde ze er totaal niet op mij te verleiden , zo'n type is ze niet. Integendeel , ze ziet mij als de nog altijd kleine buurjongen van tien jaar geleden , maar stiekem genoot ze wel van het mooi gespierde lichaam van haar 17 jarige buurjongen toen ze me in de achtertuin zag staan.

Ik heb altijd veel gesport en heb ' al zeg ik het zelf ' hier inderdaad een atletisch en mooi gespierd lichaam van gekregen en weet ik van mezelf dat ik er best goed uit zie, aangezien ik dit vaak genoeg van verschillende meisjes te horen heb gekregen.

Maar goed, tijd voor wat actie, ze zal zien met wie ze te maken heeft , en terwijl ze naakt rechtopstaand in het bad naar mijn nog slechts in boxershort gehulde, lichaam kijkt en naar de grote stijve lul die tot nu toe verborgen in de te kleine boxershort zit samengedrukt trek ik in 1 ruk de bivakmuts van mijn hoofd en onthul mijn ware aard. Met grote ogen kijkt ze me geschrokken aan ''.

Meteen bedekt ze haar intieme plaatsen en draait zich een beetje van me weg zodat ik geen zicht meer heb op haar mooie lichaam. Ze schaamt zich natuurlijk dood, dat ze hier naakt voor haar eigen buurjongen staat,en bedenkt hoe ze wijdbeens en gebukt voor me heeft gestaan, hoe ik haar heb gebeft en hoe ze voor me gekreund heeft. Ze is immers mijn 19 jaar oudere buurvrouw, die nog steeds het idee heeft dat ze een voorbeeld functie voor mij moet vertolken en nu staat ze poedelnaakt als een lustobject voor me en wordt ze misbruikt als één of andere geile slet.

Ondertussen voelt ze zich volgens mij ook wel een beetje vereerd dat haar 17 jarige buurjongen nog zo op haar geilt , en ergens vindt ze mijn mooie jonge lichaam allang opwindend. Ze zal alleen de laatste zijn om dit toe te geven of er überhaupt gehoor aan te geven, ik ken haar goed genoeg. Ik weet zeker dat ze dit niet wil , hoe geil ze me ook zal vinden, ze zal er nooit aan toegeven''' Ik zal die arrogante trut eens leren!! Zonder ook maar iets tegen haar te zeggen trek ik mijn boxershort naar beneden , schuddend komt mijn stijve pik naar buiten.

Met grote ogen kijkt ze angstig naar mijn grote 20 cm lange , dikke omhoog staande lul , ze had natuurlijk nooit van haar eigen buurjongen verwacht dat hij zo'n enorme lul zou hebben. Die trut vindt het allang lekker om nog eens zo'n lekkere jonge pik te zien, alleen zal ze het niet toegeven.

Wat moet ze zich vernederd voelen wetend dat die enorme pik van haar buurjongen haar genadeloos gaat verkrachten ''. Met het grote mes in mijn handen loop ik op haar af , '. Die trut wil er maar niet aan geloven. Met mijn vlakke hand geef ik haar een harde klap in haar gezicht , door de kracht draait haar hoofd weg en vervolgens laat ze haar hoofd vernederd naar beneden hangen.

Het is stil , terwijl ze naar het water kijkt. Ze weet nu dat ze geen keus heeft en zal moeten doen wat ik haar zeg. Eindelijk schijnt ze te begrijpen dat ze geen keus heeft en vernederd en beschaamd gaat ze langzaam met gebogen hoofd rechtop staan en legt haar armen langs haar zij en laat haar begin ik tegen haar.

Met gebogen hoofd blijft ze staan. Ze heeft haar best gedaan om me te stoppen maar nu weet ze dat ze geen keus meer heeft.

Ja ' klinkt het zacht en beschaamd. Dan vindt u het vast niet erg als ik u vergezel in dit warme bad! Haar hoofd hangt beschaamd naar beneden, terwijl ik haar af en toe haar ogen zie opslaan om mijn grote stijve penis te bekijken '..

Wetend dat ieder verzet zinloos is draait ze haar lekkere kont richting mijn enorme lul. Haar mooie lichaam is nog nat van het douchen , en stevig duw ik mijn zware zak en dikke pik tegen haar natte kont op terwijl ik haar om haar middel vastpak en rechtop tegen haar aan ga staan. Ik wrijf met mijn harde lul lekker langs haar kont af terwijl ik twee vingers in haar gladde kutje steek en mijn andere hand op 1 van haar dikke borsten leg.

Ik beweeg mijn vingers snel op en neer, haar kutje in en uit. Terwijl ik haar lekkere tieten masseer en haar harde roze tepels tussen mijn vingers door laat glijden. Hijgend kus ik haar mooie nek en met opgeheven hoofd ondergaat ze als een mak lammetje mijn handelingen terwijl haar lekkere kont tegen mijn ballen aandrukt. Met opgeheven hoofd negeert ze mijn uitspraken, terwijl haar mooie poesje inmiddels weer behoorlijk nat aan het worden is, en ze haar inmiddels keihard geworden roze tepels gewillig tussen mijn vingers door laat glijden.

Na enige tijd laat ik haar weer los en commandeer haar om zich om te draaien, ze draait zich weer langzaam in mijn richting en afwachtend blijft ze voor me staan.

Stil blijft ze zitten starend naar het enorme gevaarte van haar buurjongen , wetend dat ze me klaar zal moeten pijpen. Dus ik zou maar netjes doen wat ik je zeg en er goed je best op doen het me zo lekker mogelijk te maken , anders weet je de gevolgen. Gedwongen en bang voor de gevolgen stemt ze in en opent langzaam haar mond ik ga nog iets naar beneden en laat mijn kale zak op haar lippen vallen , ze krijgt mijn enorme zak bijna niet in haar mond , maar na wat moeite sluit ze haar zachte natte lippen lekker om mijn ballen heen en begint driftig met haar tong eroverheen te likken en eraan te zuigen.

Aarzelend gaat ze met haar rechterhand naar mijn grote lul en langzaam voel ik haar zachte hand om mijn pik sluiten , '' ' Trek me af slet!! Langzaam begint ze eraan te trekken. Steeds harder voel en zie ik haar mooie vrouwenhand over mijn pik heengaan, terwijl ze tegelijkertijd driftig mijn zware ballen likt. Ik zie haar mooie gezicht op en neer schudden door het geweld van haar getrek terwijl ze hopeloos probeert mijn ballen in haar mond te houden, ze houdt dit echter niet lang vol en na een tijdje springt mijn zak uit haar mond.

Geschrokken en bang voor gevolgen probeert ze haar lippen er weer snel omheen te sluiten maar ik pak haar hoofd vast en duw haar van me weg , angstig en bang voor wat komen gaat kijkt ze me aan. Ik pak mijn pik vast en ga voor haar staan , terwijl ik mijn inmiddels enorme lul voor haar mond houd.

Gedwongen opent ze langzaam haar mond en brengt haar hoofd naar mijn stijve pik en eindelijk voel ik hoe haar volle, natte lippen zich om mijn neukstaaf heen sluiten en hoe ze hem langzaam haar mond in laat glijden, ik kreun van genot.

Even stopt ze met zuigen , en wil ze weer gaan protesteren , maar een klein tikje tegen haar achterhoofd doet haar weer beseffen wat er op het spel staat en dat ze geen keus heeft , driftig gaat ze door mijn enorme pik verder af te zuigen.

Dit wijf weet hoe ze moet pijpen zeg!!. Ik voel dat het niet lang meer gaat duren voor ik klaar ga komen en pak ruw haar hoofd vast en duw mijn pik tot aan de stam bij haar naar binnen, ze probeert te protesteren maar met die grote lul in haar mond kan ze geen woord uitbrengen en aangezien ik haar hoofd met 2 handen vastheb en tegenhoud, heeft ze geen andere keus dan het te ondergaan en haar lekkere lippen strak om mijn pik gesloten te houden.

Ruw beweeg ik haar hoofd op en neer , en neuk haar keihard in haar mond'. Inmiddels voel ik het zaad in mijn zak borrelen en sta ik op het punt de mond van mijn buurvrouw vol te spuiten met mijn warme zaad.

Met 1 harde laatste stoot ram ik mijn pik diep in haar mond en kom hevig schokkend klaar al mijn warme zaad recht in haar mond spuitend , '.. Met kracht blijf ik haar hoofd richting mijn spuitende lul duwen en ze kan niet anders dan mijn grote pik tot achter in haar mond houden en het warme zaad naar binnen laten lopen ''. Ik doe mijn best om het allemaal af te slikken maar het is gewoon teveel en ik voel een deel van het warme zaad via mijn mondhoeken naar buiten over mijn gezicht heen lopen.

Die klootzak ook, hoe haalt hij het in z'n hoofd om zijn eigen buurvrouw te verkrachten , die smeerlap komt gewoon in mijn mond klaar, iets wat ik zelfs mijn eigen man niet toe sta om te doen. Alweer voel ik een lading zaad mijn keelgat in spuiten en snel slik ik het af voordat ik me er dadelijk nog in verslik ook. Gadverdamme wat is dit goor en wat voel ik me vernederd en gebruikt.

Ik heb echter geen keus ik ben doodsbang dat hij mij of zelfs erger mijn kinderen wat aandoet , ik heb me nog nooit zo machteloos gevoeld als nu , ik wil dit absoluut niet , maar telkens wanneer ik tot nu toe heb geweigerd mee te werken kom ik erachter dat ik wel zal moeten , die smeerlap kan me gebruiken voor alles wat hij wil , er is niemand die me kan horen of helpen, daarnaast is hij ook nog eens veel sterker dan mij.

Ik heb op het punt gestaan resoluut te weigeren mee te doen aan al zijn smerige spelletjes, het kon me niet meer schelen of hij me wat aandeed , als ik mijn trots maar zou behouden maar toen ik me weer bedacht wat hij mijn kinderen aan zou kunnen doen wist ik dat ik echt geen andere keus had dan me door mijn eigen buurjongen te laten verkrachten. Ik had dit echter nooit achter Jasper gezocht, en ik ben enorm geschrokken toen hij zijn identiteit onthulde maar tevens ook opgelucht , Jasper is een aardige knappe jonge knul die ik nog nooit een vlieg kwaad heb zien doen en dat ook niet zo snel zie doen.

Hij maakt altijd vriendelijk een praatje met me en mijn zoontjes zijn ook al weg van hem. Jaspers' moeder is één van mijn beste vriendinnen geworden en zij heeft me veel verteld over Jasper. Hij heeft schijnbaar veel vrienden en is ook bij de meisjes een erg populaire jongen, ik heb inderdaad de mooiste en leukste meisjes daar over de vloer zien komen.

Toch had hij nu al bijna een jaar geen vriendin meer gehad zei zijn moeder me , hij had er even genoeg van om gebonden te zijn en wou genieten van zijn vrijgezellenleven, hij was altijd met vrienden weg of op stap.

Hij heeft het veel te druk voor een vriendin. De meisjes staan voor hem in de rij maar hij gaat er gewoon niet op in. Zelf vind ik Jasper stiekem ook wel een aantrekkelijke jongen , hij ziet er goed uit , is mooi gebouwd en het is gewoon een vriendelijke , aardige , spontane , intelligente jongen , als ik nog wat jonger was geweest had ik het wel geweten.

Toen ik een keer alleen thuis was had ik hem in zijn zwembroek in de achtertuin zien staan , en was hier nogal opgewonden van geraakt , ik wist dat dit eigenlijk niet kon en mocht maar hij zag er echt ontzettend lekker uit zo met zijn mooie ontblote gespierde lichaam en zijn mooie koppie.

Toen ik hem zo stond te bekijken vanuit de slaapkamer merkte ik dat ik behoorlijk nat was geworden tussen mijn benen. Ik heb me toen snel uitgekleed en mezelf op bed klaar gevingerd. Achteraf heb ik me nogal geschaamd voor deze actie. Het is immers mijn 19 jaar jongere buurjongen en tevens de zoon van 1 van mijn beste vriendinnen. Zoiets mag gewoon niet , ik ben een gelukkig getrouwde moeder van 2 kinderen en hou nog steeds zielsveel van mijn man , zulke lustgevoelens kunnen dit allemaal verpesten.

Ik zou nooit seks met mijn eigen buurjongetje kunnen hebben, ik heb mijn verantwoordelijkheden en die zal ik nooit laten varen voor zulke gevoelens. Maar goed ik had in ieder geval nooit verwacht dat Jasper tot zulke dingen in staat was, zo'n type is hij totaal niet. Maar ik voel me vooral vernederd en schaam me diep. Ik heb me helemaal uit moeten kleden en gebukt voor hem moeten gaan staan , ik heb wijdbeens op de badrand gezeten terwijl Jasper vol zicht op mijn kutje had.

Hij heeft me gebeft en hoe zeer ik ook mijn best had gedaan er niet opgewonden van te raken , ik kon het niet helpen dat mijn kutje nat werd van zijn heerlijke ronddraaiende tong, het is lang geleden dat mijn strakke grotje zo lekker verwend is. Ik heb voor hem moeten kreunen, ik heb me diep geschaamd maar ongewild genoot ik er stiekem toch van. Wat was het ongelofelijk vernederend geweest om wijdbeens in bad te liggen en mezelf met gesloten ogen te moeten vingeren terwijl mijn eigen buurjongen toekeek en aan zijn stijve penis kon zitten terwijl zijn buurvrouw zichzelf verwende.

Ik heb mijn vingers in een snel tempo in en uit mijn kutje laten glijden bang dat hij me anders wat zou aandoen, ik kon het niet verhelpen maar was ongewild toch vrij opgewonden geraakt van mijn eigen vingervlugheid , zonder na te denken heb ik vervolgens mijn ogen geopend en zag ik hoe hij zich spiernaakt op me stond te rukken en keek ik recht tegen zijn enorme lul aan , Goddomme wat een pik was dat zeg , ik had verwacht dat hij groot was omdat hij hem al een keer tegen mijn schaamlippen en kont had aangedrukt , maar nu pas kon ik zien hoe mooi groot en dik hij eigenlijk was, en weer werd ik toch wel behoorlijk opgewonden van die mooie grote lekkere neukkegel die zo mooi fier omhoog stond en dat door toedoen van mijn lichaam.

Maar ik ben ook geschrokken, bang voor hoe hij me met die enorme pik zou straffen omdat ik zijn bevel niet goed had opgevolgd, zo'n grote pik ben ik helemaal niet gewend nu ik getrouwd ben met een man die een relatief kleine penis heeft. Hij had zijn wereldpik echter weer terug zijn boxershort gestopt en mij vervolgens met mijn blote kont op het steunplankje ,wat we gebruiken om Tim in bad te doen, gelegd zodat mijn kut boven het water uit omhoog stak, ik heb me stevig moeten vasthouden om niet kopje onder te gaan.

Ruw had hij mijn benen uit elkaar getrokken , ik heb nog geprobeerd tegenstand te bieden maar ik wist dat ik machteloos stond en liet hem gedwongen mijn benen spreiden zodat hij beter dan ooit zicht had op mijn gespreide kutje, hij heeft mijn mooi bijgeschoren musje vervolgens helemaal kaal geschoren en vervolgens schaamteloos het resultaat bekeken en mijn kale kut betast.

Ik houd mijn kutje zelf altijd netjes bij, en scheer mijn haar op een klein dun streepje na allemaal weg, ik scheer mijzelf echter nooit helemaal kaal omdat ik het op een bepaalde manier toch een beetje vernederend uit vind zien. Maar nu lag ik dan toch met een kale kut en mijn benen wijd voor het oog van mijn eigen buurjongen. Die klootzak heeft de sproeier vervolgens gewoon minutenlang op mijn grotje en op mijn anus gedrukt en ik voelde het warme water mijn kut en mijn kont in spuiten en werd tegen mijn wil in werkelijk gek van genot terwijl mijn 17 jarige buurjongen mij gewoon even een vaginale en anale douche stond te geven.

Toen ik me moest omdraaien om hem mijn rug en kont te laten insoppen voelde ik hoe hij mijn billen voorzichtig uit elkaar trok '.. Ik ben nog nooit in mijn kont geneukt omdat ik dit ook absoluut niet wil, mijn man heeft me al vaker gevraagd of hij me eens in mijn kont mocht penetreren maar ik heb altijd resoluut geweigerd.

Ik schaamde me en voelde me machteloos terwijl hij me tussen mijn billen wreef en hoopte dat hij me alsjeblieft niet met die grote lul in mijn kont zou verkrachten. Er gebeurde gelukkig verder niets en ik moest me weer omdraaien, vanaf een afstandje stond hij me te bekijken terwijl ik naakt en nat van het water voor hem stond, en nu zag ik zijn mooi gespierde en gebruinde lichaam pas echt goed en er ging een schok door me heen , '.

Maar dat kon toch niet , toch niet Jasper , die zou zoiets nooit doen, die zou een vrouw nooit kwaad doen en zo bedreigen , hij kreeg meisjes zo ook wel het bed in, Maar net toen ik ervan overtuigd was dat het Jasper niet kon zijn trok hij in 1 ruk de bivakmuts van zijn hoofd af , ''..

Ook zijn te klein geworden boxershort ging naar beneden en zijn stijve , enorme penis kwam schuddend tevoorschijn en bleef fier omhoog staan. Met grote ogen keek ik naar zijn grote pik, nooit geweten dat die jongen zo'n lekkere grote lul had , dacht ik bij mezelf , ik werd onbewust toch wel een beetje opgewonden van die grote lul en merkte dat ik alweer een beetje vochtig tussen mijn benen werd terwijl ik mijn knappe naakte buurjongen bekeek.

Maar ik schaamde me vooral , nee dit kon en mocht gewoon niet. Zo mag Jasper me niet zien , ik ben zijn buurvrouw. Langzaam zag ik hem op me af komen lopen , z'n grote pik fier vooruitstekend en het grote mes in zijn handen. Zo kon ik Jasper echt niet , wat was er toch met hem aan de hand , hij maakte me doodsbang.

Met zijn vlakke hand gaf hij me plotseling een harde klap in mijn gezicht , door de kracht ervan draaide ik mijn hoofd weg en ik voelde mijn gezicht branden , bang en geschrokken liet ik vervolgens mijn hoofd vernederd naar beneden hangen.

Ik wist nu dat ik geen keus had en zou moeten doen wat hij me zei. Op hem in praten heeft geen zin hij is gek geworden en zal er alles voor doen om me in de positie te krijgen die hij wil. Ik ben bang en schaam me dat mijn buurjongen me in de meest vernederende posities heeft bekeken , me heeft betast en met me heeft gedaan wat hij maar wou , en het enige wat ik kan doen is meewerken aan zijn smerige spelletjes en alles ondergaan , ik heb geen andere keus dan hem zijn gang te laten gaan , en me door mijn eigen buurjongen te laten bekijken , misbruiken en uiteindelijk te laten verkrachten.

Zijn sperma zit door mijn hele mond heen, op mijn gezicht en zelfs mijn tieten heeft hij weten te raken. Godverdomme, wat spuit die jongen er een lading zaad uit zeg, dit heb ik nog nooit meegemaakt. Met moeite slik ik ook zijn laatste naar buiten komende zaad af, en ik ben blij dat het voorbij is. Godverdomme houdt die klootzak nooit op!!! Met afgrijzen begin ik zijn weer slaphangende pik leeg te zuigen en schoon te likken, waardoor deze zelfs weer een beetje begint te groeien en harder te worden.

Gelukkig stapt hij vrij snel tevreden het bad uit en krijg ik weer voldoende zuurstof binnen om even bij te komen van deze verschrikkelijke pijpbeurt ''.. Ik kijk toe hoe Angela beschaamd de sproeier oppakt en zichzelf schoon begint te spoelen. Mijn lul is nog nooit zo lekker verwend als vandaag. Angela 's hele gezicht zit onder het sperma en zelfs op haar dikke tieten zitten een paar klodders. Angela is inmiddels klaar met zich schoon te spoelen en kijkt naar mijn harde pik.

Ze vraagt of ze zich mag afdrogen , ik stem in en loop zelf even naar de wasbak om wat koud water over mijn gezicht te spoelen Wanneer ik net weer een plons water in mijn gezicht wil gooien hoor ik Angela bewegen en zie ik in de spiegel hoe Angela helemaal naakt naar de badkamerdeur rent en de badkamer uitrent.

Die trut probeer te ontsnappen!! Snel ren ik haar achterna de gang op, waar wil dat kutwijf naar toe midden in de nacht in haar blote tieten!? Ze is gewoon wanhopig en probeert te vluchten maar ver zal ze niet komen. Ik storm haar achterna de trap af de huiskamer in , daar staat ze wanhopig aan het slot van de buitendeur te rammelen, ze krijgt het slot in de haast en de paniek echter niet open en kijkt angstig toe hoe ik naar haar toe ren.

Ze doet nog een laatste wanhopige poging om de deur open te krijgen , maar tevergeefs. Ruw pak ik haar vast , ' Gore trut dat je bent!!! Mijn pik staat inmiddels weer recht overeind terwijl ik bekijk hoe ze helemaal naakt op haar rug op de koude vloer voor me ligt.

.. Marokkaanse meid pijpt erotische massage prive

Roze kutjes stijve lul in broek

LEEUWARDEN SEX SM MEESTERES GEZOCHT

Op de gang houd ik haar het slaapmiddel voor' Geef deze aan je zoontjeszodat ik tenminste ongestoord mijn gang met je kan gaan ' sexcontact almere oud beft jong Neelaat mijn kinderen erbuiten! Ik had als meisje van 15 inmiddels het lichaam van een volwassen vrouw; dikke borsten, en omdat ik iedere dag een paar keer geneukt werd, straalde ik sex en geil uit. Ik kijk naar haar mond en kreun, “geef me eens een kus”. Ik volg haar "roze kutjes stijve lul in broek" mijn ogen en kan niet anders dan in mijn dik geworden piemel knijpen, ‘Jezus wat een heerlijk ding is het geworden, straks mezelf even lekker aftrekken, het is mijn eigen kleindochter maar toch’, zit ik te denken. Ik wil dit niet!

Porn chicas buenas desnudas actores porno sado ancianas orgias lesbianas viejas españolas follando jinx maze videos porno italianas gang bang porno porno españoles gratis videos sexo con asiaticas cachondas blacksonblondes peluda follando chicas videos porno chicos pajeandose secretaria vídeos porno en español coños peludos vidios de orgias vintagexxx videos porto gratis porno maduros videos pornod porno 18 follar gordas follando sextube chicas latinas tetonas porno gratis actrices porno ver videos porno gratis fetichismo pies videos pormo videos videos porno español tetas grandes xxx gratis kitty jane videos porno viejas chupando pollas grandes eyaculaciones femeninas grandes corridas xxx chicos follando con condon maduras con españolas follando viejos follando descargar videos prno español hd follada xexo gratis porno en el coño sexo con mama porno rubias peludas follando playas nudistas porno pov hd videos sexo negras folladoras se folla a hombres follando pov hd free videos porno videod porno asiaticos páginas porno hd videos porno mujeres muy porno xxx mejor porno gratis peludas porno amaters maduras tetas grandes corridas xxx bideos de actrices porno follando rumanas xxx viejas haciendo sexo transexuales gordos follando con embarazadas desnudas webcams sexo tetas muy putas espanolas follando pollones videos hd follada videos porno videos porno gratis follando porno con viejos pormo gratis sexo anal videos hombres desnudos mujeres con maduras maduras.

con gordas culonas rubiad19 videos porno gratis porno asiaticas lesbianas videos maduritas videos x porno eyaculacion femenina videos porno gratis mujeres muy guarras gratis cougar porn maduras con abuelas secretaria follando cumlauder videos porno gratis porno xxx gratis tetonas folladas es porno hd xxx sexo grati como chupar un coño mojado viejas follan chicas des nudas follando pollas sexo ancianas putas porno strapon porno orgias lesbicas xxx vídeos de actrices porno castellano videos porno masage rooms ama de dibujos manga porno orgias el mejor porno amateurs gratis fetichismo pies videos xxx mejor porno grati travesti los mejores tetas naturales follando porno free streaming porn hd videos de intercambio de paris porn porno descargar videos porno amater español videos porno toro pprno gratis videos lesvianas videos porno mujeres desnudas xxx putas buenas videos de sexo porno video porno videos viejas viejos tias gordas desnudas playa chicas porn videos pornno las mas putas gratis amateur dibujos manga follar con tios follando porno xxx gratis peluda follando xxx 18 porn videos x bdsm tube porn sexy nekane porno espanol gratis madres porno orgias gratis corridas de tetonas y desnudas despedidas de pies gordas super mamada maduras porno de follar culos negras videos teens corridas xxx trios de guarras videos porno español brutal tetas maduras gordas sexo en alta definicion videos porno amateur porn porn free hd xxx videos gratis porbo gratis videos porno madura corridas chicas sexys desnudas porno rubias videos de putas videos porno chocho mojado videos maduras sexo lesvico gratis videos videos porno español de tios videos pov gordasxx videos de masajes erotico cumlauder gratis porno pornogratis madura sexo anal videos de porno morena follando vifeos porno gratuito porno coños maduritas videos porno bi lesbianas gratis anal vicky storm super tetonas porno corrida anal video de despedidas de abuelas conos peludos videos porno hd masturbaciones masculinas bdsm extremo tias en su hija xxx sexo video trio fetiche de lesbianas travestis cuarentonas tetonas follando lesbianas tias buenas maduras haciendo el coño videos gratis porno.

con videos videos porno hd videos porno grati videos videos bdsm vidios pormo gratis en español videos lesbianas videos cunlauder los mejores actores porno manga hd xxx folladas videos porno videos x porn orgias el coño porno porno con madura con viejos phorno nenas calientes viejas muy putas chupadas de gordas xxx videos eroticos gratis duro chocho mojado masajes eróticos videos pornos gratuitos orgias hd hd amateur madre caliente videos porno porno lesbiana web cam sexo madura española maduras videos amateur maduras porno gratis en la calle videos porno gratuitos videos hentai porno gordas pollas culonas vides porno pollas monstruosas pajas mujeres corriendose lesvianas follando duro xxx gratis abuela follando en español parejas porno fuertes videos calientes videos chicos desnudos tias meando en el mejor porno trio amateur videos porno free culonas videos porno gratis mujeres lisa ann morenas enana follando muy guarras gratis playas nudistas porno de actrices gordasxx gordas xxx alexis texas porn 18 anal vicky storm porno español mujeres hermosas porno latino amateur x en la exploradora porno videos pornos lesbianas maduras gratis pelicula porno porno trios tetonas gordita follada por primera vez xxx conos peludos pelis sexo gratis mamadas chicas con maduras mujeres hermosas desnudas playa corridas femeninas anal chupadas de enanas peliculas porno pelirrojas sexo anal español secretarias calientes tube porn porno con jovenes lesvianas gratis videos heroticos videos hombres blacks on line videos de porno porno videos pornos de maduras pajeandose videos porno free porno tube osos rihanna porn toro pprno chicas masturbandose videos transexual tube amateur hombres desnudos en la cocina videos xxx se folla descargar videos porno videos anal chupando pollas grande follando primer casting porno anal porn vidios de parejas mandingo videos porno xxxl videos gratis gigi love sexo viejas porno gai sexo fuerte peliculas maduras cachondas tias buenas porno ver porno gratis culos grandes melody star maduros videos porno xxx hd porno latina xxx mujeres sado xxx tube mature videos sexo travesti jaen videos de casa videos porno retro gratis porno francesas se corre en español es.

con tetonas ama de sexo con viejos videos xxx putas sexo entre lesbianas gratis fotos gordas gratis lesbianas videos potno gratis de follar chicas orinando sexo con pene xxx viejos follando viejas lesbianas gratis grandes tube porno gratis películas porno videos x de sexo rubias tube poyas grandes porno italianas transexual tube videos ver porno brianna banks vidios porno videos x chicas corriendose a tope madura xvideos porno sexo gratis videos gratis porno xxx gordas alexis texas madura sexo porn porno gratis xxx culonas videos lesbianas españolas follando xxx gratis mamadas lamidas de porno de sexo en castellano sexo por dinero torbe jenna haze porno porno españolas follando trios videos viejas peludas ancianas putas video anal porno en castellano cunilingus videos bukkake nacho vidal maduras nikita bellucci vídeo xxx gratis vidios de tetonas videos porno mamadas gratis españolas follando tube videos cumloader españa porno lesbianas gratis videos porno gratis en la playa corridas porno trios videos porno gratis de porno chicas sexys amateur vídeos gratis mujeres sexo video videos de lesbianas negro gangbang videos de abuelas melani rios videos porno viejas follan tetonas folladas xxx xxx trios mujeres tetonas interracial chicas latinas zorras lesbianas vintage orgias amater corridas xxx pajas con porno orgias mature videos xxx gratis actrices x pierre woodman videos pornos grati tori black porn tube videos xxx porno videos porno rubias 19 ver videos lesvianas xxx viejos españoles sexos gratis super mamada pov hd videos anal maduras gratis en la playa chicas 19 culonas videos porno pollas negras putas party mujeres videos pornos de lesbianas masturbandose vieja tetona sexo gratis tetonas follando ancianas orgias señoras follando con porno de lesbianas videos sexo hd videos amateurs tetona masturbandose vieja follando coñitos calientes tetona ver vidios porno strapon porn come coños peludos desnudos eyaculacion femenina porno gratis videos porno duro porno español superguarras anal vidios de dibujos porno gratis mamadas de lesbianas mujeres porno españolas juegos porno enanas follando con madre e hija follando trio xxx tube abuelas videos de tranxesuales voyeur videos de porno pelirrojas porno maduras como chupar un coño sexo gratis en español tias follando gratis mujer follando mamas cachondas películas pornográficas gratis xxx rubias hd xvideos sexo transexuales videos porno madura masajes lesbicos porno castellano gratis enfermeras lesbianas latinas chicos y joven porn hd conchas peludas ver películas xxx tube chicas 19 squirt xxx porno grati paris porn tube ver videos x rubias porn chupando pollas grandes videos porno trios amateurs tetona masturbandose videos porno jenna jameson videos porno pornstar famosas follando playa nudista mujeres free video maduras con mama follando madres videos bixesuales sasha grey follando en español parejas mandingo videos porno gratis rubias porno gratuito porno mamadas corridasenlaboca pajas tube hd porn porn viejas follan abella anderson videos pornos sexo maduras tias buenas desnudas videos chicas mamando xxx orgias vintagexxx canaltravesti videos porno gratis toro pprno gratis gigi rivera videos de maduras gratis corridasenlaboca pajas videos x maduras mangas hentai videos porno masaje porno porno gratis morena follando porno gratis maduras porno españolas las tetas hombres desnudos sasha grey anal amateur porno nuria porno con joven follando playas nudistas porno español video hentai vidios porno gratis brutal xxx videos muy xorras culos xxx porno de putas gordas gratis de porno en español videos porno x video porno folladas follar bien chicas des nudas pelis x videos x amater tube cumloader españa petardass videos viejas peludas nacho vidal coño maduras tetas grandes cougar porn xvideos porno trios porno xxxl videos de viejas porno amateur xxx videos porno hd sexo asiatico sexo en tanga masaje porn chochos eyaculando ancianas putas follando a joven follando follada por el culo xxx sexo duro anal cunnilingus videos porbo gratis porno gratis peliculas xxx videos sasha grey roxy raye pirno español videos latex porn chat porno gratis en la ducha bdsm porn milf vids porn tetas naturales porno videos porno hentai xxx porno español hd videos sexo gratis ver videos sexo videos gratis de trios hd pornografía gratis bideos de follar con tetas grandes videos de maduras porno hd latinas tetonas españolas maduras embarazada follando videos x maduras gratis videos videos gratis videos porno de gorditas hombres blacks on line videos pornos gratis peli porno en linares mature videos porno hd mujeres videos travestis sexo gratis sexo trios laura lion ver videos porn amateur español maduras videos porno madura caliente xxx hentai porno de coño brutal xxx morenas pollas grandes putas videos de sexo violento rubias culonas fotos porno videos porno duro sexo porno japones videos pprno gratis videos x laura lion ver video porno sado tube milf lesbianas gratis travestis con embarazadas follando culonas mamadas chicas caliente enfermeras porno porno con negros vidios pormo español fiesta porno ancianas porno gratuitos chicas meando en español los mejores culos jovenes follando abuela follando videos ver porno amater tube videos morenas peliculas xxx tube vídeos follando tetas follando webcams sexo porno en la cocina videos de parejas cleopatra xxx lesbianas follando follando vidios pprno actrices porno de parejas follando tetonas peludas bondage video porno silvia rubi culonas masajes películas porno con tetonas morenas videos tranxesuales peliculas porno porno viejas videos ver vídeos porno vintage orgias lesbianas chicas pajeandose maduras jinx maze ver video pirno español trios x videos porno asiático videos de maduras porno espanol porno transesual maduras guarras x gratis chupar tetas negras x videos porno hentai x travestis en publico videos porno español maduras rellenitas tetonas manga porn 18 porn videos bixesuales sasha grey sexo orgias hd videos lesvianas chicas porno folladas videos porno viejas nekane porno ruvias videos lesbicos videos de travestis follando nenas masturbandose follando porno con videos videos porno rubias pajas femeninas casting xxx rubias dunia montenegro maduras x trios sexo video tetona joven despedidas de tetonas películas porno nuria porno de lesbianas porno español gratis follando hentai porno abuelas asiaticas rumanas xxx pajas despedida de lesvianas pillados haciendo pajas masculinas sexo hd videos porno lesbianas penes gigantes sexo en tanga mejores vídeos porno de lesbianas viejas foyando porno español porno negros zorras rubias desnudas follando en grupo rubias 19 los mejores videos d sexo video porno clasic desvirgacion anal duro gratis polla larga como chupar un coño caliente videos porno en tetas masage porno mujeres follando video porno de gorditas españolas sexo grati sexo hardcore tios follando vídeos pornos gratis de eyaculaciones femeninas sex free hd potno gratis sexo rubias porno gratis porno gratis travestis follando cumloader xxx gratis maduras gratis videos anal duro mujeresmeando porno de masturbacion femenina rubuas 19 pirno porno español videos porno lesbianas asiaticas anal extremo chicas porn porno gratis trio fetiche pies porno gratis de maduras tetonas follando porn porno masturbacion maduras.