Blote kut onder rokje klussen voor sex

blote kut onder rokje klussen voor sex

En niet veel later komt ze kreunend en steunend klaar op mijn tong. Ze produceerde ook erg veel vocht net als haar moeder, en het smaakt heerlijk. Het blijft een genot om een lekker poesje te likken tot het klaar komt. Ik Lik zachtjes door als haar orgasme afneemt en ze weer een beetje tot rust komt. Ik ga weer naast haar liggen en streel haar buik en borsten, haar tepels zijn keihard en ze heeft een gelukzalige blik in haar ogen. Niet veel later komt zij ook beneden en eten we samen het ontbijt.

Dan ruimen we de ontbijt spullen op en brengen de zondag rustig op de bank door nadat ik een paar film heb gehaald om naar te kijken. Tegen etenstijd is mijn vrouw weer thuis en eten we en kletsen over het weekend. Ik besluit na het eten nog wat te gaan klussen in de schuur en laat de dames alleen.

Ik word blijkbaar behoorlijk rood en dat valt mijn vrouw natuurlijk ook op. Ze kijkt me schuin aan met een blik van, ok ik ga dus niet weg voor ik weet wat hier gaande is.

En aangezien ik niets geheim kan houden ga ik zitten en vraag haar ook te gaan zitten en vertel wat er is gebeurd.

Ze is in beginsel behoorlijk kwaad en kan met moeite haar woede inslikken en mijn verhaal af luisteren.

Als ik klaar ben en met gebogen hoofd afwacht wat er verder gaat gebeuren hoor ik haar opstaan en weg lopen en ik ben bang dat ik mijn huwelijk verspeeld heb en weet niet wat te doen. Na een paar minuten komt ze echter weer terug met Manon die erg verbaasd en een beetje bezorgd kijkt. Ik wil wat zeggen maar de blik van mijn vrouw doet me meteen weer stoppen met waar ik begon.

Manon komt iets tot rust en begint met gebogen hoofd te vertellen wat er gebeurd is en probeert in haar verhaal duidelijk te maken dat het haar eigen keuze was en dat ik haar nergens toe heb gedwongen gelukkig en verteld er ook bij dat ik zelfs heb gezegd dat ik haar niet wilde ontmaagden voor ze er helemaal zeker van was en dat dat dus ook nog niet was gebeurd. Ik stotter wat terug wat zo iets als sorry moet zijn en kijk naar Manon die net als ik geen idee heeft hoe ze moet reageren.

Als ik naast mijn vrouw kruip draait ze zich naar me toe en vraagt honderduit over hoe het was met Manon. Ik weet soms niet wat ik moet zeggen maar langzaamaan kom ik los en durf alles tot in detail te vertellen en ik zie dat mijn vrouw opgewonden raakt en soms denk ik dat ze zich aan het vingeren is onder het dekbed. We zijn al snel verwikkeld in een heftige vrijpartij waar de vonken vanaf vliegen, we beffen, pijpen en neuken er op los en maken iets te veel herrie want als we een klein half uurtje bezig zijn zie ik Manon in de deuropening staan te kijken met haar hand in haar slipje.

Ik besluit nog even niets te doen en ga lekker verder met het neuken van Marga die nog niets door heeft. Al snel voel ik dat ik klaar ga komen en onder me is Marge net klaar gekomen en ik besluit niet in haar natte kut klaar te komen maar ik trek me terug en spuit haar in haar gezicht, dit is de eerste keer dat ik dat doe en ik merk dat het een beetje onverwacht komt maar ze reageert rustig en laat het gebeuren.

Als ik uitgespoten ben zuigt ze mijn pik nog even schoon en en veegt mijn zaad naar haar mond toe. Iets wat ze ook nog niet eerder heeft gedaan en eigenlijk altijd vies van was.

Ze moet wel erg geil geworden zijn van hetgeen gebeurd is die dag. En ze ziet nu ook Manon staan en verschiet een klein beetje maar hersteld zich snel en wenkt naar Manon dat ze naar het bed moet komen. Als Manon naast haar zit zoent Marga haar plotseling vol op haar mond en met mijn zaad nog op haar gezicht moet Manon dit wel proeven natuurlijk maar ze lijkt hier geen moeite mee te hebben en zoent er lustig op los met haar moeder.

Ik begin hier weer behoorlijk geil van te worden en begin de dames te strelen. Ik ben tegelijkertijd mijn vrouw en dochter aan het opgeilen voor zover dat nog nodig is en zit al snel met een vinger in de poesjes van de beide dames en ze genieten er volop van dat is duidelijk.

Na een tijdje verleggen de dames de aandacht van elkaar richting mij en word ik op mijn rug gelegd en beginnen ze me samen te pijpen, en dat bevalt me best moet ik zeggen, dit is een van de geilste dingen die ik ooit mee heb gemaakt.

Ik voel dan ook dat ik het niet lang vol zal houden en kondig dit ook aan waarop Manon zich vast zuigt aan mijn staalharde pik en er op zuigt alsof ze nooit meer los wil laten tot ik als een geiser klaar kom en haar mondje vol spuit met het zaad waar ze zelf uit ontstaan is. Dit idee zorgt er voor dat ik blijf te komen als nooit te voren. Ze is niet in staat om alles door te slikken en mijn zaad loopt uit de mondhoeken van mijn dochter vandaan en druppelt even later op haar borsten.

Mijn vrouw draait haar hoofd naar haar toe en geeft haar een lekkere tongzoen en likt daarna het zaad van haar borsten af. Niet veel later lig ik met 2 vrouwen in mijn armen bij te komen van het afgelopen half uurtje geile actie.

Rustig aan begin ik haar op te geilen en lik de binnenkant van haar dijen en rond haar poesje, waar een heerlijke geur vanaf komt en ik zie haar poesje natter worden.

Langzaamaan ga ik met mijn tong over haar lipjes heen en blaas plagend tegen haar grotje aan om steeds meer van haar lipjes te beroeren en ook steeds dieper in haar poesje lik met soms een lik over haar clit waar ze dan erg heftig op reageert.

Als ik voel dat ze bijna klaar komt zuig ik haar klit vacuum en komt ze als een stoomtrein klaar en ik blijf lekker door likken en van de rijkelijk stromende tiener sappen drinken en als ze haar derde orgasme in schiet stop ik met likken en laat haar rustig bijkomen. Marga en ik liggen samen te kijken naar onze dochter en genieten van haar naakte lijf en de gelukzalige glimlach op haar gezicht. Na een paar minuten kan Manon weer een beetje praten en bedankt me voor deze orale bevredigen, Marga en ik in de lach schieten.

Manon kruipt weer tegen me aan en zo knuffelen we nog wat en vallen gezamenlijk in slaap. De volgende ochtend ben ik als eerste wakker en kijk naar beide dames die naakt tegen me aan liggen, wat een heerlijke vrouwtjes heb ik toch bedenk ik me en voor ik met een stijve lig waar ik nog even niets mee kan schiet ik uit bed en ga naar de wc om te plassen.

Als ik terug kom ligt Manon met haar been opzij waardoor ik een heerlijk uitzicht heb op haar geile 18 jarige poesje en ik besluit haar nog even lekker te likken en kruip voorzichtig op het bed en lik haar rustig wakker.

Ze begint al snel zachtjes te kreunen en legt haar hand op mijn hoofd om me vooral niet de kans te geven om te stoppen en al snel komt ze zacht kreunend klaar. Ik kruip nu tussen haar benen en plaats mij staalharde pik tegen haar lipjes en wrijf mijn eikel zachtjes tussen haar lipjes door en zo af en toe over haar klitje.

Ook Marga is ondertussen wakker geworden en ligt het met een geile blik in haar ogen te bekijken en streelt ondertussen de tietjes van haar dochter. Ik zie een kleine grimas op haar gezicht verschijnen maar dat duurt niet lang, en ik heb mijn hele pik in het krappe, maagdelijke kutje van mijn dochter zitten en ik moet alle zeilen bijzetten om alleen van deze gedachte al niet klaar te komen maar het lukt me toch.

Ik beweeg zo af en toe een stukje heen en weer om Manon aan mijn pik te laten wennen en als ik zie dat ze weer een beetje is bijgekomen voer ik het tempo op en al snel ligt ze weer te kreunen van genot en begin ik nu stevig door te pompen.

En na een orgasme of 5 van mijn dochter hou ik het ook niet meer en kom diep in haar poesje klaar. Als ik de laatste druppel uit mijn pik heb gewerkt trek ik me zachtjes terug en ga naast haar liggen en Marga en ik strelen haar tienerlijfje met zijn tweeën zachtjes tot ze weer een beetje is bijgekomen. Veel geiler en lekkerder dan ik verwacht had. Ze kreunt zachtjes en volgens mij ook een beetje van de pijn maar stopt me niet dus beweeg ik rustig verder en laat nog wat speeksel tussen haar billen vallen om de boel wat beter te smeren en al snel heb ik een stevig tempo te pakken.

Manon ligt ondertussen onder haar moeders buik te kijken hoe mijn pik het holletje van haar moeder in en uit schuift en vingert zich ondertussen zachtjes. Ik voel dat ik dit strakke gaatje niet lang kan verdragen en snel ga klaar komen. Ik voer het tempo op voor de eindsprint en voel dat Marga klaar komt omdat haar sterretje verstrakt waarop ik haar darm vol spuit met mijn zaad. Ik blijf nog even in haar warme holletje zitten en trek me dan zachtjes en met een plop terug. Manon is ondertussen ook weer klaar gekomen op haar eigen vingers en we kruipen met zijn drieën op het bed tegen elkaar aan om bij te komen en vallen nog een kleine twee uur in slaap.

Als ik wakker word ga ik voor een ontbijtje naar beneden en niet veel later komt Manon er ook bij, ze heeft niet de moeite genomen om wat aan te trekken en zit naakt aan de tafel.

Ook Marga komt er bij en we eten rustig een broodje en kletsen over hetgeen er afgelopen nacht gebeurd is alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Het is maandag en we hoeven niets vandaag aangezien het de eerste dag van de vakantie is voor ons allemaal maar besluiten naar een tropisch zwemparadijs in de omgeving te gaan voor wat ontspanning in het water.

We kleden ons daar in een familie hokje om en als ik de beide dames naakt zie staan voel ik mijn pik weer verharden. Maar we zijn best lang in het hokje en we zijn hier iet gekomen om te seksen dus we gaan het water in en genieten enkele uren met zijn drieën van alles wat er te doen is en ik word met regelmaat even in mijn kruis gegrepen door de beide dames en ik laat ook mijn handen over de lekkere lijven gaan.

Manon zegt op een gegeven moment dat ze even naar de wc gaat en ik zeg tegen Marga dat ik ook moet en we lopen met zijn tweeën richting toiletten. Ik sta op en ze geeft mee een stevige tongzoen als dank. We lopen terug en Marga kan alleen maar glimlachen als ze ons ziet, ze weet dat er wat gebeurd is en Manon fluistert even wat in haar oor en de bijde dames hebben er lol om.

Maar ik zit weer met een probleem in mijn zwembroek dus ik geef Marga een hand en neem haar mee naar een van de zwembaden en we kruipen in een wat verborgen hoekje en ze slaat haar benen om me heen en ik haal mijn pik uit mijn zwembroek en schuif haar broekje opzij en ze laat zich over mijn pik heen zakken en we bewegen zachtjes tegen elkaar aan en omdat we beide heel erg geil zijn zal het niet lang duren voor we klaar komen en binnen vijf minuten spuit ik haar poesje vol met mijn zaad en hangen we genietend nog even tegen elkaar aan tot we zijn bijgekomen.

Vanuit mijn ooghoek heb ik gezien dat een tiener van een jaar of 16 ons heeft staan bespieden en aan zijn rode hoofd zie ik dat hij door heeft wat we aan het doen waren. Hij stelt zich verlegen voor als Martijn en er ontstaat een gesprek en langzaamaan ontdooit hij een beetje. Ik zeg tegen Manon dat hij ons heeft zien neuken en dat hij het wel leuk vond om het zien.

Hij stottert een eind heen maar weet niet wat hij met de situatie aanmoet wat ik me kan voorstellen. Ik glimlach en stel hem gerust en vraag of hij al eens met een meisje is geweest. Hij geeft toe dat hij nog nooit verder is gegaan dan een zoentje omdat hij veel te verlegen is. Ik stel voor dat hij met ons mee gaat en dat hij misschien wel voor het eerst een vrouw zal aanraken.

Hij weet zich geen houding te geven en stottert dat hij wel aan zijn moeder moet zeggen dat hij weg gaat. We spreken af dat we elkaar over een kwartiertje weer zien bij de uitgang. We kleden ons met zijn drieën om en wachten buiten op Martijn en wat later dan afgesproken komt hij toch aanlopen, maar wel samen met zijn moeder.

We stellen ons aan haar voor en staan wat te kletsen. Zijn moeder vraagt op een gegeven moment met enig argwaan hoe we er op kwamen om hem mee te vragen. Ik glimlach en tot de verbazing van Marga en Manon en tot schrik van Martijn vertel ik dat hij Marga en mij bezig heeft gezien in het zwembad en dat we daar over hebben gekletst en hij vertelde dat hij nog nooit een meisje heeft gehad.

En dat we het wel een goed idee vonden hem en onze dochter wat nader kennis te laten maken. Martijn zijn moeder schiet in de lach en steekt haar hand uit en stelt zich voor als Daniela, 36 jaar en gescheiden. En moeder van Martijn, 18 jaar en Simone, 18 jaar, nu uit logeren bij haar oma. Wij stellen ons ook voor en ik vraag na het voorstel rondje of Martijn mee mag of dat ze het toch een beetje te vreemd vind. We schieten in de lach en Martijn en Manon kleuren allebei behoorlijk en krijgen daarop allebei een knuffel van hun moeder.

We zijn na een klein kwartiertje thuis en ik zet een potje koffie en de dames kletsen er rustig op los terwijl Martijn er een beetje verloren bij zit. Ik wenk Manon die het nu ook ziet en zich een beetje afscheid van het gesprek en met Martijn begint te kletsen en al snel komt ook hij wat meer los, niet veel later zie ik dat ze wat in zijn oor fluistert en dat ze opstaan en richting de trap vertrekken zonder dat de dames er erg in hebben, bij de deur kijkt Manon nog even mijn kant op en ik geef haar een knipoog en er glijd een glimlach over haar gezicht.

Ik schenk de koffie in en breng het naar de dames en meng me in het gesprek. Zo zitten we een half uurtje te kletsen en leren we elkaar wat beter kennen. We komen er achter dat ze jong getrouwd is en al snel kinderen kreeg maar dat de relatie ook al snel op klippen liep en ze op haar 22e alweer alleen was na haar man de deur uit te hebben gezet.

Hij heeft daarna nooit meer van zich laten horen of enige aandacht voor de kinderen gehad. Ik zeg dat ik nog een bakkie in ga schenken en als ik weg loop zijn de dames alweer druk in gesprek en in plaats van naar de keuken sla ik af richting de trap en sluip naar boven en sluip naar de slaapkamerdeur van mijn dochter. De deur staat op een kier en ik gluur naar binnen en een glimlach glijd over mijn gezicht als ik het tafereeltje daar zie, mijn dochter zit op haar knieën tussen de benen van Martijn die met zijn broek op zijn enkels hem te pijpen.

Sharmaine Heerlijk toch als je bij elkaar stiekem onder het rokje kan gluren. David Hoi sofie Ik zou je foto's ook wel eens willen zien. Als je wil mag je ae altijd sturen, dan stuur ik je terug. David Hoi ankie, Ik zou dat heel graag eens willen zien. Je mag altijd een fotootje sturen. Bekijk alles 34 reacties. Yoka geil Tommie xxx. Tommie Yoka, wil je mij ook wat sturen? Yoka wat lekkers gestuurd Glenn.

Bekijk alles 30 reacties. Maxihengst Slanke meiden die eens lekker willen verwend worden? Vraag het aan maxihengst gmail. Bram Hallo ank, ik ben ook wel benieuwd hoe jouw poesje onder de rok er uit ziet. Als je wil, zou je mij dan ook een foto willen sturen? Wawa Goh ank, zou je mij eens willen laten zien hoe mooi het onder jou rokje is? Bekijk alles 13 reacties.

Fouad Ik vindt dit geweldig Ik word helemaal gek hiervan echt waar ze maken me horney. Rodney Je mag altijd sturen naar me Sylvia. Bekijk alles 22 reacties. Marijke Zou ook wel wat weten met die meiden en kusjes geven. Lezen hier ook meiden mee met eventuele interesse? Ik denk dat je mijn stukje niet helemaal goed hebt gelezen. Ik zoek dus geen "solo artiest" maar bedoel en wil juist met een groepje van 4 of 5 jongens van ongeveer rond de 18 tot hooguit 22 jaar. Die onder mijn korte of lang rok willen kijken of ik geen of al dan niet een schoon of gedragen slipje aan heb.

Ik heb je adres en misschien zend ik je wel een E-mail. Bekijk alles 19 reacties. Leen Wat een heerlijk gezicht Richard oh ja die in die hotel lobby ,!!! Bekijk alles 10 reacties. Bram Ja hoor, graag zelfs.

Jer Jongstel je mag ze mij ook sturen ben benieuwd of die ook zo mooi is als op foto 1. K jij hebt vast een heerlijke vakantie gehad op dit moment is het ook genieten heerlijke temperaturen.

Bekijk alles 37 reacties. Frans Ik ben jaloers op de hond van 1, dat zie ik nou nooit lopen Green Ik zo best eens een trio willen op een naaktstrand. Bekijk alles 21 reacties. Dizzer Nr 8 heuveltje lekker in de zon. Hendrik Ik kom net kijken, is dit het niveau? Jammer want leek me een leuke site met gelijkgestemden. Respect voor iedereen en vooral voor dames!!!!!!

Een mooie dag verder. Bekijk alles 47 reacties. Dizzer Nr 13 Mooie zwarte jurk heerlijk poesje erg lekker.

Richard Hey Lwina, Ik ben ook wel heel benieuwd nu.. Geile Harrie Lwinda zet je foto's op deze site dan kunnen we allemaal genieten van je geile kutje. Thomas Lwinda mag ik ook geile foto's? Oh elwina ik spuit in je bekjeuuuu Bekijk alles 73 reacties.

Vinnie Villain in Onder het rokje. Wat een lekkere foto zeg! Dizzer Nr 1 god wat mooi. Henry San Ik ben een robot met een enorme stijve paal. Willem Rianne, Eeen close up van je geile mossel misschien? Bekijk alles 14 reacties.

..

GRATIS NEUKEN IN FRIESLAND ESCORT IN TWENTE

Soft bdsm film vrouwen zoeken sex

SEXCONTACT EDE ONDERDANIGE SLAAF Na de klus vroeg ze zenuwachtig of ik nog een bakkie koffie wou. al makeup op, droeg naaldhakjes, een kort rokje met hier onder sexy kousen en een Ik kijk naar haar blote kut en zie deze glinsteren van al dat vocht. ze vind he volgens. 16 feb Deze meiden doen graag even hun rokje omhoog voor jou om hun kutje te laten zien. Categorieën: Amateur, Foto Tags:pussy, Sex, skirt up Heerlijk spannend en erg geil om zo met m'n blote kut onder het rokje te lopen. 27 sep Zal ze zich sexy aankleden als de man komt, of gewoon en dan maar zien of haar en heel even heeft ze het idee dat de man onder haar rok kan kijken. Ze voelt het vocht haar kutje uitstromen, de hele week heeft ze dit gevoel . bijna in zijn blote kont de deur uit geschopt, wat had ze toen zitten lachen. Ik merk op dat ze een zeer potente pik in huis heeft en dat die vast wel te verleiden is tot een potje incest als ze het goed aanpakt. Zijn gedachten waren moeilijk te concentreren op deze stukken. Vroeger moest ze hier niet aan denken nu steekt ze de vibrator in haar mond en likt hem helemaal schoon. En je aantal hits en je score onderstrepen enkel de waarde hiervan! Maar ik ben niet altijd thuis als u komt of weggaat. Dit idee zorgt er voor dat ik blijf te komen als nooit te voren.